PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Jako sam aktivAn, u sportu sam od djetinjstva! Narodnim plesom sam se bavila sa samo 5 godina. Trenutno sam već odrasla osoba i više volim takve sportove kao što je odbojka ljeti i klizanje zimi! Volim i sunčati se, nije mi problem samo na balkonu, ali ne smeta mi ni izlazak na plažu ljeti!Puno radim pa svo slobodno vrijeme provodim s obitelji i prijateljima. Ludo smo zaljubljeni u putovanja, ali najviše od svega volimo se odmarati u planinama ili planirati izlet na more. Obiteljska putovanja postala su naša zajednička avantura i pomažu nam da upoznamo jedni druge s druge strane, ali i da dobijemo nezaboravne obiteljske uspomene. A također, imam još jedan hobi – čitanje. Volim uroniti u priče i pronaći zanimljive opise svijeta oko njih. Čitam vrlo često, ali najčešće navečer kad je sve gotovo. A posebno volim čitati knjige o raznim povijesnim događajima. Povijest mi je jako zanimljiva, jer upravo čitajući povijest možemo saznati kako je nastao naš svijet i kako smo dobili ovo što danas imamo. Također, volim povijest svog grada, kao i njegovu raznoliku arhitekturu, i spreman sam podijeliti ovaj hobi s vama! No, moj grad nije poznat samo po svojoj arhitekturi i povijesti: postoji nešto što vas neće ostaviti ravnodušnim, a sve to sam vam spreman ispričati kako biste imali najljepše uspomene na mene i grad

Self Description
Ja sam šarmantna Ukrajinka s blistavim osmijehom u koji se možete zaljubiti. Ja sam osoba poštena srca, to možete provjeriti dok razgovarate. Znam da sam mlad, ali mislim da su godine samo broj i da ljubav možeš pronaći u bilo kojoj dobi.Ja sam vesela, zanimljiva, ljubazna i obiteljski orijentirana osoba. Vjerujem da mogu prirodno zablistati! Stoga se uvijek trudim ostati na pozitivnoj strani i širiti sreću oko sebe! Za mene je životni moto pokušati vidjeti dobro čak iu zlu, a biti sam nije ono o čemu razmišljam. Znam da postoje stvari koje nam ne idu na ruku, ali na kraju, volim znati da sam dao sve od sebe da povećam svoju osobnu sreću, i zašto ne isprobati stranicu za upoznavanje, iako nikada nisam probao prije.

Tražim
Tražim svog budućeg muškarca koji je pošten i ljubazan, kojem će biti stalo do mene, a ja ću to učiniti zauzvrat. Želim upoznati srodnu dušu na ovoj stranici koju ću u budućnosti zvati svojim mužem. Voljela bih pored sebe vidjeti ljubaznog, brižnog muškarca koji će me voljeti i poštovati. Za mene nisu važne godine ili izgled mog budućeg supruga, važnija mi je duša osobe. Ali, više bih volio da je duhovit i aktivan kao ja, da nam ne bude dosadno i da radimo razne stvari! Lijepo je imati nešto zajedničko sa svojom voljenom osobom, slažete li se?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments