PODELITE SA PRIJATELJIMA

Evo šta vas očekuje u martu mesecu:

OVAN

POSAO: Mnogo snage i optimizma je potrebno da pokrenete nove projekte. Ceo mesec je predstavljen energično kao potreba da se zaradi. Druga polovina meseca biće aktuelna za novitete. Saradnja sa Vodolijom, Blizanci, Vaga za one koji planiraju nov posao. Obično pregovarajte sredom i četvrtkom. Utorak je dan za akciju. Oprezno za sve muškarce koji imaju svoju firmu oko 10. u mesecu. Žena Ovan mora već od samog početka da se aktivira jer od ovog meseca marta zavisiće neka bliža budućnost. Najbolje je da se krećete i putujete i to vam je signal da možete brže da se vratite na pravi poslovni put. LJUBAV: Aktuelna stvar tokom ovog meseca biće Venera u Vodoliji. Na Ovna ona utiče posebno . Ako ste slobodni, veoma plodonosan emotivni period. Mnoge osobe u vašem okruženju su željne vašeg društva. Rak, Vaga, Blizanci, Lav su oduševljeni pojavom Ovna, žele svoje vreme da posvete vama. Partner može da vam oda priznanje za lep izgled. Ako ste u braku ne ulažite u nekretnine. Gledajte da se bavite poslovima koji donose profit putem kreativnosti. Pomračenja Sunca koje dešavalo neposredno pre retro kretanja Venere, može doneti i dalje problem u komunikaciji, ali krajem meseca se stvari stišavaju. ZDRAVLJE: Obavezno pripazite na grlo, temperatura, visok krvni pritisak, sve je to osetljivo.

POSAO: Imate jaku energiju se istaknete tokom meseca. Idealni su Devica i Jarac, a zbog Venere u Vodoliji možete sklopiti bolji poslovni dil. Za one koji ne rade i žele da se pokrenu, nebi bilo loše da imaju nekog Škorpiona, Vagu pored sebe jer su oni vaši i dobri saradnici, prijatelji. Poslušajte ih. Ako sarađujete sa osobom iz znaka Rak, ta saradnja vam se završava, brže nego što ste mislili. LJUBAV: Kako je vaš vladar planeta Venera tokom meseca imaće i kvadrat sa Uranom, taj aspekat uglavnom će najviše osetiti pripadnici druge dekade znaka. Morate da stabilizujete vezu u kojoj ste. Vraća vam se partner sa kojim ste bili, morate biti stabilniji u odnosu sa njim, jer lako opet možete upasti u svađu. Bikovi koji planiraju brak, neka odlože bar za naredni mesec. Kvadrat uvek predstavlja mogućnost razvoda ili bolje život u nekonvencionalnoj zajednici. Slobodni Bikovi mogu imati poznanstvo sa puno strasti i privlačnosti. ZDRAVLJE: Pritisak, načinu ishrane, tečnosti u organizmu, osetljive tačke.

LAV

POSAO: Za one koji nešto započinju ovo će biti prava prilika da se otisnu i urade ono što su naumili. Saradnja sa vodenim znakovima može da urodi plodom, Rak, Škorpija, Ribe. Sunce, Jupiter , Neptun u sazvežđu Ribe a vašem osmom polju novca, drugih i nasleđa, dalo vam je ideju da možete nešto da napravite sa onim što već imate. Nije potrebno dodatno da zarađujete ili da se borite za svoje mesto pod suncem, jer svakako nebo ima plan za vas. Bitno je da se ne rasipate novac, već da tražite pomoć ukoliko vam je potrebna kroz savet za finansije. Žene Lavovi treba da se distanciraju od znaka Škorpije pred kraj meseca. LJUBAV: Dobar odnos u ljubavi u drugoj polovini meseca sa Vodolijom, Ovnom ili Vagom. Oni koji su u braku, zajednici imaju puno planova sa partnerom na poslovnom nivou, pa im se savetuje da to ostave, bar na kratko i posvete se ljubavi. Zbog kretanja Venere kroz Vodoliju vi ćete ćete imati jedno poznanstvo sa osobom iz inostranstva ili će neka osoba pokušavati da vam se vrati. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na noge, žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Manje radite fizički.

DEVICA

POSAO: Verovatno će se sve dešavati po principu sudbine koju ne možete da izbegnete. Napeti ste zbog dešavanja na radnom mestu, ne slažete se sa mnogima, ali samo Devica zna kako da prećuti, ostane tu gde je i da na kraju pobedi. Kako? Jednostavno jer je mudra, nije zahtevna, vidi svačiju manu i to koristi kao svoje pobedonosno oružje. Ipak, danas je vreme agresivaca i nekog ko po svaku cenu želi da nametne svoj stav. Možete da iskoristite i svoj snažan glas pun autoriteta ali uvek umereno. Device druge dekade imaju putovanje koje će ih osvežiti što kroz bolje raspoloženje, što finansijski. LJUBAV: Ponekad ćete morati da razmislite pre nego se upustite u vezu. Veza sa Vagom daje vam mogućnost da razvijete kreativnost u sebi, dok će Škorpija da deluje kao opijum, ali ni vi niste naivni. Vi sve sagledate, pustite da se desi i onda krećete u osvajanje. Oni koji su u braku mogu da upadnu nesmotreno u tajnu vezu, koja će ih duboko emotivno uzdrmati. Venera u vašem horoskopu deluje sa puno strasti koju ne možete da izbegnete ili da iskontrološete. ZDRAVLJE: Neke Device mogu imati problem sa krvnim pritiskom, čak će hiruška intervencija biti izvesna.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

Facebook Comments