PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Jako volim sport i bez njega ne mogu proživjeti ni dan. Svako jutro počinjem trčanjem u parku, a zatim u mojoj omiljenoj teretani. Još jedan moj hobi je stolni tenis, bavim se njime 2 godine i slobodno mogu reći da sam profesionalni igrač. :))Brinut ću se za tvoje srce i nikad ga ne slomim. Jer cijenim osjećaje i mislim da je to Božji dar! Više volim igrati s tobom strastveno i natjerati tvoj um da poludi za mnom! Dakle, ja sam i pažljiva, ali tajanstvena, brižna, ali vruća, mogu te podržati kada se osjećaš frustrirano i učiniti da ti krv proključa tijekom naših ludih noći. Bit ću tvoja najpoželjnija fantazija, najiskrenija misao, osoba koja će o tebi znati više od tvoje majke i kojoj možeš vjerovati bez ikakvih ograničenja.

Samoopis:

Vrlo sam otvoren, ali ponekad sam vrlo sramežljiv. Ponekad znam biti impulzivan, a također sam i vrlo lagan, to mi pomaže da živim život punim plućima! Ja sam pošten i ljubazan. Nemam puno iskustva u vezama, ali učim biti savršena za nekoga tko će zauvijek ostati sa mnom!Ovdje tražim životnog partnera. Moja savršena veza može se izgraditi ako su oboje zainteresirani za njih, oboje su brižni, pažljivi i zaljubljeni! Želim da imamo priču, sa lijepim i toplim trenucima i puno vrućih trenutaka koje ne možemo pričati svojim unucima!

MIRNESA traži:

Tražim vedru, mirnu, pozitivnu osobu s dobrim smislom za humor, a mora biti strastvena, brižna, pažljiva. Želim biti s osobom koja može dati svoju toplinu i brigu. Želim se osjećati kao prava žena, osjećati se blizu muškarca koji me nikada neće izdati i koji će me podržati u bilo kojoj situaciji.Volim brinuti o sebi i svom tijelu i trudim se izgledati prirodno. Želim znati više o vama i vašoj kulturi kako bih vam se mogao prilagoditi i usrećiti vas. Siguran sam da oboje nismo savršeni i trebamo vremena i želje da naša veza funkcionira. Ali kako bi moglo biti drugačije? Smiren sam i uvijek pun poštovanja. Govorim što mislim, nikad ne lažem i ne skrivam osjećaje. U svakodnevnom životu sam romantična i privržena i uvijek pokušavam pronaći trenutak da pokažem svoje osjećaje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments