PODELITE SA PRIJATELJIMA

Milan, koji je snimak podijelio na svom profilu uz opis “Žene jel vam teško”, uspio je da izazove lavinu komentara

Podjela na muške i ženske poslove davno je izbrisana u društvu. Ipak čini se da se pojedinci na tako nešto još uvijek ne mogu navići, a neki otvoreno priznaju da do toga nije trebalo ni da dođe.

Video snimak prelijepe crnke koja vozi autobus, a koja je, kako se pretpostavlja, iz Srbije ili sa područja neke od bivših država, ustalasao je nekadašnji Tviter, danas Iks. Milan, koji je snimak podijelio na svom profilu uz opis “Žene jel vam teško”, uspio je da izazove lavinu komentara

dok su u pozadini videa išli stihovi “neću momka što obrve čupa meni treba koji drva lupa”, u komentarima se stvorila prava rasprava, prenosi Blic.

I dok su u pozadini videa išli stihovi “neću momka što obrve čupa meni treba koji drva lupa”, u komentarima se stvorila prava rasprava.

“Bolje vam je kući sa djecom”

Bilo je onih koji misle da je ženama teško i onih iz prve ruke koji znaju da nije, a sve nije moglo da prođe bez oštrijih komentara.

“Bolje vam je kući sa djecom. Da napravite ljude od njih a ne kao danas. Svijet nije vidio veće ret**de od današnje omladine! A to ste vi krive jer vam treba stav, hedonizam, blud i nemoral”, napisao je neko.

pak, bilo je onih koji su priznali da u ženskoj vožnji autobusa i kamiona kao drugim stvarima ne vide problem.“Šta da nam je teško?”, “Ovo je tako normalna pojava, viđam svuda da žene voze kamione ili gradski prevoz”, “Moja bivša komšinica vozi kamion u inostranstvu. Je l’ vidiš nije teško ako nešto voliš”, pisale su djevojke u komentarima.

IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments