PODELITE SA PRIJATELJIMA

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, u ekskluzivnom intervju za britanski BBC čiji su samo delovi otkriveni, prvi put je govorio o situaciji koju je proživeo u Australiji. Novak se dotakao i vakcinacije, s obzirom na to da je i dalje jedan od glavnih uslova za brojne turnire širom sveta.

Intervju Novaka Đokovića podigao je veliku prašinu, mnogi su podržali njegove stavove, a bilo je i onih koji su jedva dočekali da ga ponovo napadnu.

Povodom toga se obratio i sam Novak Đoković putem svog Tviter naloga.Srpski teniser je prvo izrekao da će se emitovati ovaj intervju i tačno vreme istog, dok se ispod i zahvalio fanovima za svu podršku koju su mu pružili tokom prethdnih nedelja.Najbolji svetski teniser Novak Đoković potvrdio je u intervjuu za Bi-Bi-Si da ne želi da bude “primoran na vakcinaciju, makar ne mogao da se bori za trofeje”. Otvoreno je govorio je i o drami koju je proživeo u Australiji upravo zbog toga što nije bio cepljen i koji je pravi razlog. Istakao je da mu je viza bila prihvaćena.

– Prihvatili su i na Federalnom sudu, prihvatio je i ministar za imigracije… Ono što ljudi ne znaju je da ja nisam deportovan zato što nisam vakcinisan ili jer sam prekršio pravila oko podnošenja vize – rekao je Đoković.

– Razlog zbog kog sam ja deportovan je što je ministar za imigracije Aleks Houk iskoristio svoje diskreciono pravo da mi poništi vizu na osnovu percepcije da bih mogao da kreiram neko antivaksersko raspoloženje u zemlji, sa čim se potpuno ne slažem.Ave Živko Lukiću, rekli bi stari Rimljani, a to isto kažu i legije modernih gladijatora iz Mozzart arene! Najbolji si, pa dođe vreme da se sretnemo u kazzinu Metropol, posle dva meseca ogorčenih borbi za zvanje najboljeg gladijatora. Konačno možeš u Loznicu da odvezeš porše makan s kojim postaješ imperator drumova.

Ovo je, dakle, čovek koji je u takmičenju Mozzart Gladijator, najjačem kladioničarskom izazovu, ikada pripređenom u ovom delu Evrope!

Na svečanom tepihu, tast Živko i njegov zet Nikola Nikolić iz Loznice, uz stisak pobedničkih pesnica rekoše:
„Dali ste nam 60.000.000 razloga da pobedu ostvarimo za dva meseca, a mi smo to uspeli za 15 dana ludih tipovanja, uz uloge od po 1.000 dinara…“

srbijadanas.com

Facebook Comments