PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Glazba, sviranje klavira, pjevanje, aktivnosti na otvorenom, rolanje, vožnja bicikla, kuhanje, volim kuhati i jesti ukusnu hranu.Znate izraz “izgled može prevariti”? Pa, to sam ja. Moji najveći hobiji su gledanje hokeja i biatlon . Volim i aute. Fina dama može vam reći sve o automobilima, intrigantno? Također imam jako vješte ruke i pošto volim životinje  izrađujem nevjerojatno lijepe ogrlice za njih.

Samoopis:

Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Nina traži:

Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti.Svatko od nas traži ljubav. Ali ja tražim više od toga. Tražim muškarca koji je spreman pustiti ne samo mene u svoj život, već i partnera, koji je spreman na lude i zabavne dane sa mnom. Netko tko je spreman uživati ​​u životu svakog trenutka i ne žali. Živimo jednom (a možda i ne, tko zna), pa možemo li zajedno živjeti OVAJ život?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments