PODELITE SA PRIJATELJIMA

Jelena je prava kraljica stila, ali i veoma skromna žena, ako se uzme u obzir da to i ne mora da bude. Ipak, ručni sat od kojeg se ne odvaja svima upada u oči.

Jeleni Đoković teško da iko može uputiti neke reči kritike na način života koji vodi.

Iako sa suprugom Novakom i decom žive u Monte Karlu i gotovo svake nedelje putuju, pa čak i na druge kontinente, Jelena se, narodski rečeno, nije iskvarila.

Slika Jelene u kupaćem brzinom svetlosti obišla je Internet, a to nije jedino što je zapalo u oko.

Nema osobe koja nije primetila da Jelena već duže vreme na ruci nosi satove marke Audemars Piguet koji su jedni od najskupljih.S druge strane, Novak i Jelena su ambasadori pomenute kompanije, pa cela priča o satu dobija novu dimenziju.

Nakon putovanja u Marbelju i Dubai, Jelena je sada konačno u Srbiji, sa svojim surpugom, a nedavno su zajedno prisustvovali i utakmici košarkaškog kluba Crvena Zvezda, čiji je Nole veliki fan.

Novak i Jelena u društvu Saške Veselinov i Đorđa Đokovića gledali su košarkašku utakmicu.

Usred drame oko vize i Novakovog takmičenja na Australija Openu, žene širom sveta zainteresovao je neko drugi – Đorđe Đoković!

Nakon što se pojavio na konferenciji za štampu sa ocem Srđanom i majkom Dijanom, Tviter je eksplodirao:

“Jedina dobra stvar u vezi sa debaklom je što smo saznali da su mu braća prezgodna!”

“Novakov brat je takav frajer da ja to ne mogu da podnesem!””Koga briga za Novaka, vidite mu braću”, bili su samo neki od komentara.

Direktor turnira Serbia Open, Đorđe Đokovič već mesecima uživa u ljubavi sa misicom i voditeljkom Saškom Veselinov. Sašku, koja radi kao voditeljka na jednoj sportskoj televiziji, šira javnost je upoznala 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja. Saška i Đorđe su u vezu ušli pre 10 meseci, a zajednički život otpočeli su pre tri meseca.

Izgleda da ženama ne smeta što je Đorđe zauzet!

Međutim, Đorđe Đoković ima daleko uzbudljivji ljubavni život.Đokovići su oduvek privlačili pažnju pripadnica nežnijeg pola! Novak Đoković je već godinama u braku sa Jelenom Đoković.

Domaća javnost bila je gotovo lišena prisustva Jelene Đoković, supruge najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, izuzetno dug vremenski period.

srbijadanas.com

Facebook Comments