PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam žena koja ne izgleda puno mojih godina, ali svake godine koju sam proživjela, stekla sam dovoljno iskustva i zrelosti i na svom poslu, sentimentalno. Ja sam iskrena i direktna žena sa svojim stvarima, nisam previše namigivana oko stvari ako nisam direktna i izravna sa stvarima, vjerujem da je žena koja voli dati sve od sebe osobno, volim to pokazati što sam od početka do kraja. Odlikuje me da sam strastvena, slatka, ozbiljna i iznad svega vrlo zrela. Imam mnogo vrijednosti i obiteljskih principa kao osoba, vjerujem da je zrelost osobe u njezinim iskustvima i postignućima a ne u godinama, jako sam skromna žena, jasan sam svoj put i svoju sudbinu. Također učim različite jezike, poput njemačkog i francuskog, moram poboljšati razinu engleskog.

INTERESI
Volim sport, plešem, pjevam, jako sam duhovit, volim se smiješiti i stalno sam u pokretu,,Ja sam iskrena, nježna i ženstvena djevojka, dugo usamljena. Imam veliko ljubazno srce i dušu, otvorenu za ljubav! Ovdje želim pronaći ozbiljnu vezu u kojoj ćemo moj muškarac i ja biti sretni. Prava žena treba biti čuvarica kuće, dati svom muškarcu utjehu i ljubav, nježnost i radost! I spreman sam za to! Sigurna sam da će moj muškarac blistati od sreće pored mene!
Ne bojim se napustiti svoju zonu udobnosti, volim putovati i mijenjati mjesto stanovanja. Ali u isto vrijeme jako volim primati goste, volim kuhati. Nikad se ne uvrijedim, uvijek ulazim u tuđe situacije. Vjerujem da ljudi uvijek trebaju postaviti ciljeve i ići prema njima. Slobodna sam i spremna za online spojeve. Ako ste i vi slobodni, pišite mi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji zna što želi da se ne bojim riskirati vezu, ne volim igrice, niti se igram okolo, volim muškarca koji je direktan, predan vezi u ovom slučaju Vaš partnere, meni godine nisu prepreka jer sam oduvijek volio bilo koji tip muškarca bilo mlad ili star za mene su savršeni jer imaju principe, vrijednosti, obrazovanje, posebno poštovanje prema ženama i zrelost koja to karakterizira. Želim da uvijek imaš moju pažnju i brigu za mene, da imaš vremena podijeliti dobar razgovor, dobru večeru, trenutke radosti i tuge bez predrasuda… Želim muškarca koji je zainteresiran za dijeljenje trenutaka sreće

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments