PODELITE SA PRIJATELJIMA

Novak Đoković nebrojeno puta je istakao šta je svrha njegovog života, iako se mnogima čini da mu je jedini cilj da osvoji što više titula i zacementira poziciju na mestu najboljeg na svetu. Ali – prvo deca, pa sve ostalo.

I prvi reket planete i njegova supruga Jelena posvećeni su roditelji.Taj „poziv“ shvatili su vrlo ozbiljno od prvog dana, što mogu da potvrde njihovi roditelji, prijatelji, ali i dadilje. Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkriva blizak izvor.

OSVANULA INTIMNA SLIKA JELENE ĐOKOVIĆ!

Iako njene vaspitne metode izazivaju oprečne reakcije javnosti, čvrsto se drži pravila i principa koje je kreirala zajedno sa suprugom. U njihovom domu batina nije iz raja izašla.- Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti – rekla je na jednom panelu.

NOVAK ĐOKOVIĆ PRIZNAO DA IMA AFERU! Otkrio i NJENO IME

Sedmogodišnjem Stefanu, koji je jesenas krenuo u školu, pomaže da uradi domaće zadatke, a i tri godine mlađoj Tari rado otkriva tajne sveta, uz izazovne zadatke kroz igru koji omogućavaju adekvatnu stimulaciju.S obzirom na to da su i ona i Novak pobornici veganske ishrane, nastoje da zdrave navike prenesu i svojoj deci. Iako im je na raspolaganju pomoć u kući, Jelena im često sama priprema ukusne obroke. Neke od njih možemo da vidimo na Instagramu. Mnoge mame slede njen primer, pa možemo slobodno da kažemo da je postala „role model“.

Zbog jednog PRIJATELJSTVA Jeleni Đoković zavide žene širom sveta! (FOTO)

– Uz toliku posvećenost deci mi im nismo potrebne – otkrila je jednom prilikom dadilja iz doma Novaka Đokovića.Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkriva blizak izvor.

espreso.co.rs

Facebook Comments