PODELITE SA PRIJATELJIMA

Svesni smo i sami i svedoci vremena u kojima živimo i u kojima je vrlo lako moguće manipulisati ljudima i narodom, izvrtanjem reči, rečenica i izjava koje su drugi izgovorili.

Najčešće se to koristi kroz medije ili mediji sami to koriste, bilo da bi došli do svog profita koji se meri na različite načine, bilo da bi izazvali reakciju u javnosti ili nekoga stavili na stub srama, pokušali da mu okaljaju ime…

Upravo ovo poslednje je pokušao da učini portal “Sandžaklive” i to sa Novakom Đokovićem, najboljim srpskim sportistom svih vremena, pokušavajući da mu stavi u usta nešto što ne da nije rekao, nego nije čak ni pomenuo.U tekstu pod naslovom “Novak Đoković: Stidim se Srba koji veličaju Mladića” u prvom pasusu piše da je srpski teniser u intervjuu kod Luisa Houza koji je obišao čitavu planetu, izjavio kako Mladića i sve koji su osuđeni za ratne zločine bi trebalo da stigne ljudska, pa zatim i Božija kazna.

je još u šoku zbog ovoga, ne dozvoljavaju mu da bude najbolji!
Novak Đoković još nije igrao ove sezone, a povratak na teren ga očekuje 21. februara, kada će učestvovati na ATP turniru u Dubaiju.

Đoković je postao prvi teniser u istoriji koji je imao više od 85 nedelja vezanih na prvom mestu ATP liste, u dva navrata.

Prvi put je to uspeo od 2014. do 2016. godine, kada je bio 122 nedelje prvi, a sada je to uspeo i drugi put.

BONUS VIDEO:Istina, Novak bi odavno bio i svetski rekorder da lista nije bila zamrznuta za vreme pandemije koronavirusa iz potpuno nejasnih razloga – neverovatna odluka, a ona najviše ide na štetu našem Noletu.

Tu je Đoković izgubio 22 nedelje, koje su bile “suspendovane” od strane ATP-a. Sada mu preti Rus Danil Medvedev koji bi uskoro mogao da ga pomeri sa trona.Svesni smo vremena da mediji često umeju da manipulišu, izvlače iz konteksta i izmišljaju izjave iz različitih razloga, ali ovo je besraman pokušaj okaljavanja lika, dela i imena najboljeg srpskog sportiste svih vremenaTakođe se navodi i da je jedan od najboljih igrača “belog sporta” u istoriji izjavio da se stidi svih ljudi koji podržavaju osuđenog srpskog generala Ratka Mladića.

Međutim, postoji samo jedan problem, odnosno, nije problem, nego je ovo čisto izmišljanje i stavljanje reči u usta Đokoviću, koje on uopšte nije ni izgovorio.

srbijadanas.com

Facebook Comments