PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ruskinja Kristina Ozturk ima zivot koji je potpuno drugaciji od vecine života.
Imala je tek 17 godina kada je dobila prvo dijete,a sada vjerovali ili ne ima 22 djece.
Na odmoru u Gruziji upoznala je milijardera koji je od nje stariji više od trideset godina.
Samo jedno dijete Kristina je imala iz veze prije,curicu koja se zove Viki.a svu ostalu djecu ona i Galip dobili su pomoću surogat majki njih dvadeset jedno.Taj način oplodnje koštao ih je više od 250 000Evra.Oni kažu da i sada pored tolike djece ne misle stati i da ih žele još.

Kristina Ozturk aka ‘Batumi Mama’ iz Gruzije nedavno je osvojila naslovnice jer je 24-godišnja majka 22 bebe. Superbogata mama, koja kod kuće ima 16 dadilja koje joj pomažu s djecom, želi u budućnosti imati 105 djece, prema njezinoj biografiji na Instagramu. Udana je za poduzetnika milijunaša Galipa Ozturka (57) i zajedno je par potrošio više od 195.000 dolara na surogat majčinstvo. Većina njihovih beba rođena su surogat majkama diljem svijeta između ožujka 2020. i srpnja 2021.

Kristina je izjavila da je velika obitelj uvijek bila njen san,a pomoću surogat majki taj san joj se ostvario.Kristini u odgoju djece pomaže čak 16 dadilja.

Njihove fotografije na Instagramu mogle bi predstavljati ideju savršenog života na slici, međutim, postoji više nego što se na prvi pogled čini. Galip Ozturk je zapravo odbjegli turski magnat koji je u svojoj zemlji tražen zbog traženja ubojstva . Iskoristio je svoj novac i veze kako bi izbjegao doživotnu kaznu zatvora u Turskoj, a trenutno je nastanjen u Gruziji. Sadašnju suprugu Kristinu upoznao je prije godinu dana u Georgiji kada je imala samo 23 godine. Galip i Kristina Ozturk sada se pojavljuju u globalnim vijestima za njihovu izvanredno ‘veliku’ obitelj.

Galip Ozturk je osnivač turske tvrtke Metro Holding, koja trenutno ima više od 500 milijuna dolara ulaganja u Gruziji. Prema Duva R English, Ozturk je osuđen u Turskoj zbog traženja ubojstva Kuvveta Köseoğlua u istanbulskom Beyoğluu. Vrhovni žalbeni sud čak je odobrio njegovu doživotnu kaznu zatvora za zločin.
Dani mi nikad nisu dosadni i oko djece imam uvijek posla i na raj način mi vrijeme prolazi brzo rekla je Kristina.

Facebook Comments