PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Volim aktivnosti na otvorenom, idem u teretanu, volim biciklizam, zanimaju me zanimljiva mjesta, učim nešto novo, sviram klavir za sebe, volim brinuti o životinjama i volim djecu. Ja sam opuštena osoba i volim slušati glazbu i plesati uz zabavne ritmove. Nikada neću odbiti spori ples sa svojim muškarcem. Uljepšat će mi večer i stvoriti puno romantike.

Samoopis:

Cijenim svaki dan svog života i radujem se ljudima koji me okružuju. Željela bih svoju ljubav podijeliti s osobom koja će mi biti životni partner, a s njim ćemo biti kao jedno. Želim se poštivati ​​i cijeniti, graditi sretnu budućnost. Ja sam kreativna žena, samo mi vjerujte i neće vam biti dosadno.Imam šarm i imam nevjerojatnu moć – učiniti stvari oko sebe ugodnima i ugodnima. Imam zaista tople odnose sa svojom obitelji, prijateljima i bliskim ljudima. Vole provoditi vrijeme sa mnom jer sam iskrena, duhovita i pozitivna osoba.

Glorija  traži:

Ovdje sam da pronađem muškarca koji želi pravu ljubav. Želim da moj muškarac bude ljubazan, brižan, samodostatan i voli djecu. Za mene je vrlo važno da čovjek bude dobar obiteljski čovjek, a ja bih mu mogao stvoriti udobnost i udobnost u kući. Voljet ću njegov osmijeh, čekat ću ga kod kuće, radujući se našem susretu. Želim da jedno drugome budemo najvažniji. Ljubav je najveća sreća i ja ću mu je dati.Voljela bih upoznati muškarca koji ima različite interese, koji je iskren prema meni, poštuje svoju ženu. On ima plan izgraditi sklad i odnose pune ljubavi sa ženama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments