PODELITE SA PRIJATELJIMA

Megan Džerard (22) iz Varington u Češiru u Engleskoj putovala je sa šest prijateljica u Magaluf u Španiji gde je upoznala sedmoricu mladića iz Njukastla, piše “Miror”.

Izlazili su danima, a onda su se jedno veče uputili u striptiz klub da bi usput svratili u salon za tetoviranje. Megan je u “šali” rekla da bi volela da se na njenom kuku, kao uspomena na slučajni susret, istetoviraju inicijali imena njenih prijateljica i mladića. Drugarice su je preklinjale da to ne uradi, ali je ona bila odlučna.

Ono što je želela, to se i dogodilo. Probudila se sa išaranim kukom. Rekla je da nije zažalila zbog tetoviranja, iskustvo je opisala kao pravu histeriju, ali je ipak, na kraju inicijale prekrila drugom tetovažom.

Megan i njene prijateljice su se četiri meseca po povratku u Češir dopisivale sa mladićima iz Njukastla. Preko društvenih mreža saznala je da su joj se neki među njima lažno predstavili.

Međutim, to nije omelo njihove devojke sa saznaju za “lude” noći u Španiji pa su naterale momke da blokiraju prijateljice na društvenim profilima. Prijateljstvo se tako završilo, nema više ni tetovaža da je sećaju na burnu noć, samo su ostale uspomene i naravno, savet da ono što je uradila Megan nikako ne radite.

IZVOR:ZENA.BLIC.RS

Facebook Comments