PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim slušati glazbu, pogotovo dok vozim, daje mi puno energije i popravlja mi raspoloženje. Obožavam šetati prirodom, ali u isto vrijeme nemam ništa protiv da tenisice zamijenim prekrasnom večernjom haljinom. Prije preseljenja u Ameriku radila sam kao profesorica engleskog, uvijek sam voljela učiti strane jezike, sada učim jezik ljubavi – francuski.Volim putovati! U slobodno vrijeme uvijek se trudim čitati, ali bitno je pronaći dobru knjigu.Društvena sam osoba koja voli upoznavati nove ljude i pronalaziti načine za povezivanje s njima na raznim razinama. Moj smisao za humor uvijek dobro dođe tijekom razgovora, čineći čak i najnezgodnije trenutke ugodnima za obje strane.

Self Description
Želite li upoznati zanimljivu, ljubaznu damu čije je srce prepuno ljubavi? Mislim da mi je ljubaznost čak pomalo i mana, ali u isto vrijeme smatram da je to odlika karaktera prave dame. Trenutno živim u Americi i posjećujem svoje roditelje jednom godišnje, jako volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i nadam se da ću sljedeći put doći k njima sa svojim voljenim muškarcem kojeg ću ovdje upoznati.Ja sam vesela i ljubazna. Moja mama kaže da sam ponekad previše miran pa nije ni sigurna jesam li kod kuće ili nisam! Vrlo sam osjetljiva i nježna, ali ne prema svima. Trebao bi biti dobar prema meni da osjetiš koliko mogu biti sladak i mekan. Fina glazba mi podiže raspoloženje, pa je uvijek uključim kad god sam potištena. Također sam i fina domaćica, obično čistim i kuham kad su mi roditelji na poslu. Uvijek sam spreman pomoći ljudima i smatram da svi moramo biti ljubazni i uslužni čak i prema ljudima koje ne poznajemo puno.

Tražim
Bitno mi je da smo s mojim čovjekom na istoj valnoj duljini. Kako bismo uvijek lako i brzo mogli donijeti bilo koju odluku, možemo se podržati. Važno mi je da nismo samo dobri ljubavnici, nego prije svega dobri prijatelji koji vjeruju jedno drugom u svemu. Tražim srodnu dušu i sanjam o ljubavi koja se događa samo jednom u stoljeću.Moramo imati nešto zajedničko kako bismo se zajedno osjećali dobro, provodili vrijeme zajedno i uživali u svakom trenutku! Dobro je kad čovjek ima cilj u životu. Više volim muškarce koji su stariji od mene, mislim da su zanimljiviji i obrazovaniji! Tako da mi nikad neće biti dosadno s takvim muškarcem.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments