PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam obična žena i fokusirana sam na pravu ljubav u svom životu, vrlo sam lagana i mirna osoba. Tražim osobu koja jako cijeni jednostavne obiteljske večeri i koja želi pronaći sreću u životu. Ne govorim o beskrajnim svađama i nesporazumima. Ja samo želim biti sretna. Siguran sam da ću ovdje upoznati svoju ljubav.Imam vrlo ljubaznu, otvorenu i laganu dušu. Ja sam mekana i odana žena. Mnogi moji prijatelji kažu da sam tiha i vrlo pouzdana, zovu me “mačkica” jer sam jako nježna i ljubazna. Ja sam jaka osobnost i nikada nikome ne dopuštam da bude nepravedan, ja sam uvijek ta koja se bori za poštenje i pravdu. Volim pomagati ljudima, a obožavam obitelj. To će mi biti glavni prioritet. Imam puno drugih osobina koje je nemoguće ovdje opisati, valjda ću se postepeno otvarati. Jako sam ozbiljna kad je potrebno, a volim se zabavljati kad se opuštam. Imam dva glavna hobija i sigurna sam da će moj budući muž biti jako razmažen njima. Prva je masaža. Volim raditi masažu, profesionalno sam je naučio i sada to radim za kćer, a i prijatelji kad me pitaju.

INTERESI
Imam nekoliko hobija. Volim provoditi odmor u šumi, u blizini prirode, uživam u ribolovu ili kampiranju, možda mi je ovo najdraži hobi. Također volim provoditi vrijeme uz knjige ili serije. Nemam nikakve posebne stvari i nadam se da će moj muškarac imati iste hobije kao i ja.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Znam da par treba imati međusobno poštovanje, ljubav i jaku povezanost. Nisam žena koja je fokusirana samo na izgled, ja sam žena koja želi pravu ljubav, međusobno razumijevanje i želim biti barem malo slična svom muškarcu. Nisam igrač i ovdje sam definitivno ne radi utakmica. Nadam se da ću pronaći nekoga tko želi obitelj i dug i sretan život sa svojom voljenom ženom i djecom. Želim sve podijeliti sa svojim mužem, biti njegova prava druga polovica. Želim imati brižnog muškarca uz sebe. Volim kada moj muškarac obraća pažnju na jednostavne stvari poput moje frizure ili dizajna noktiju. Volim kad pokaže zanimanje za mene pitajući kako mi je prošao dan. Neću gubiti život u svađama i svađama, uvijek ću izgladiti situaciju i pronaći kompromis, ali bolje je uopće ne imati nesuglasica. Znate, nedavno sam pročitao zanimljivu činjenicu o muškarcima) Da muškarci vole kada žena raspravlja s njima i brani svoje stajalište.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments