PODELITE SA PRIJATELJIMA

Novak Đoković ni tokom odmora koji provodi na Baliju nije izdržao bez tenisa, a slobodno vreme iskoristio je da obraduje lokalne mališane kojima je tenis u srcu.

Najbolji srpski teniser je posetio “Liga tenis” sportski centar i akademiju, i tom prilikom obradovao mališane koji sanjaju njegov teniski put.

So, In his Off season he went to Holiday in Bali, and gave his time to Visit Liga Tenis Bali 😍 I thought i’ll never have this opportunity. With that being said i wanna share this with my fellow #Nolefam@CristinaNcl @CindyBlack3 @Yolitatennis @NoleLondon pic.twitter.com/Z7GZGKRXdk

— Serve Fault🐊 (@serviserror) December 5, 2019Đoković je dolaskom iznenadio prisutne i priredio najmlađim teniserima dan koji će dugo pamtiti.

“Mislio sam da mi se nikad neće desiti ovakva prilika! Ono što mi je probudilo iskre u očima je trenutak kad je fotografisanje došlo na red. Novak je odmah podigao jednog od mališana i uzeo u naučje. Ne znam od čega je njegovo srce, ali je potezom učinio da se svi istopimo. To je to. Taj momenat. Odmah sam rekao: To je moj čovek”, rekao je jedan od prisutnih koji je svoje impresije podelio uz fotografiju na Tviteru.Supruga Novaka Đoković, Jelena, izazvala je mnogo pažnje sa svojom objavom na Instagramu, gde je okačila anegdotu jedne profesorke.

Nju je priča veoma nasmejala, pa nije mogla da ostane nema na sve to.

Naime, reč je o profesorki koja je veliki fan Novaka Đokovića, te su njeni učenici na taj način pokušali da dođu do boljih ocena.

– Istinita priča, ovog jutra na jednom od mojih časova, na kome smo pričali o tekstu vezanom za sportove.

Učenik: Ako kažemo da nam je tenis omiljeni sport, da li ćemo dobiti više poena na testu?Učenik: A ako kažemo da nam je Novak Đoković omiljeni teniser?

Ja: Ne, ali dobar pokušaj.

Učenik: A šta ako kažemo da je najbolji ikada?

Ja: I dalje ne”; prenela je profesorka razgovor sa svojim učenikom.”

Ona se zatim obratila Jeleni Đoković.

Jelenu Đoković je ovo veoma nasmejalo, pa je objavu podelila na svom profilu uz komentar

“Hahahahaha”, i emotikon koji plače od smeha.Supruga Novaka Đoković, Jelena, izazvala je mnogo pažnje sa svojom objavom na Instagramu, gde je okačila anegdotu jedne profesorke.

espreso.co.rs

Facebook Comments