PODELITE SA PRIJATELJIMA

Mnogi se pitaju ko je glumica koja je 10 godina bila u vezi sa ocem i kako je to uopšte moguće, a ovo je njena ispovest.
Nekadašnja dečija televizijska zvezda svojevremeno je ispričala kako je započela incestuoznu vezu sa ocem i podelila jezivu priču o njihom odnosu. Čuvena glumica Mekenzi Filips (63) otkrila je jezive detalje svog odnosa sa ocem tokom razgovora ispred kamera sa slavnom Oprom Vinfri.

Njena ispovest je možda i jedna od najšokantnijih koje smo imali priliku da čujemo u emisiji čuvene Opre Vinfri, a osim toga, glumica je o uznemirujućem odnosu sa ocem pisala i u svojoj knjizi High on Arrival, u kojoj je pisala kako je bilo odrastati pored poznatog rokera i njenog oca Džona Filipsa, a upravo je jedno poglavlje iz ovih memoara bilo povod da Opra i Mekenzi započnu razgovor o silovanju koje je glumica doživela od strane oca.

Njen otac preminuo je 8 godina pre njene ispovesti, koja je najviše potresla njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas ova 63-godišnjakinja jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

“Jednom kada je naša tajna izašla na videlo, sve je izmaklo kontroli. Ali jedino što bih zapravo promenila jeste način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebalo je bolje da ih pripremim za to da ću sve javno da objavim”, rekla je američka glumica i pevačica.

U svojoj biografiji Mekenzi je opisala turbulentno detinjstvo, mladost i odnos s ocem koji joj je ponudio kokain kada joj je bilo samo 11 godina. Prema njenim rečima, godinama su se zajedno drogirali, a u INTIMNOJ vezi su bili punih 10 godina – od njene 19. godine.

– Probudila sam se jedne noći s rupom u sećanju i shvatila da sam imala odnose sa ocem. Ne znam kako je to počelo – rekla je Filipsova, koja je tada bila tinejdžerka.Džon Filips, frontmen benda Mamas and the Papas, silovao je svoju ćerku u hotelskoj sobi krajem sedamdesetih.

– Potisnula sam to. Požela sam vrlo rano u životu da sve delim u poglavlja… Ovo je bilo “majka” svih teških iskustava… Provela sam proteklih 30 godina trudeći se na mislim o tome – rekla je Mekenzi.

– Nakon prvog puta, otišla sam ocu i rekla mu da moramo da pričamo o tome kako me je silovao. Tata je rekao. “Silovao te? Misliš, kako smo vodili ljubav?” U tom trenutku, mislila sam da sam stvarno sama u svemu tome – objasnila je glumica.Kako je istakla, ocu je oprostila na njegovoj samrtnoj postelji 2001. godine, a nakon njegove smrti ona se vratila starim navikama i porocima i ponovo postala zavisna od narkotika.

Čak i kasnije, Mekenzi je priznala da se dugo mučila sa zavnisnošću od narkotika, a u jednom trenutku je i uhapšena jer je pokušavala da prošvercuje heroin. Ipak, loši dani su konačno iza nje, a nekadašnja dečija zvezda sada živi daleko od Holivuda, kao radnik u rehabilitacionom centru.Udavala se tri puta, a u prvom braku dobila je sina Šejna Barakana koji se takođe bavi muzikom, upravo mu je Mekenzi najveća podrška.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments