PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Joga je opuštanje, donosi zdravlje i inspiraciju. Volim putovanja, uzbudljivo je ispuniti život novim dojmovima i otvoriti nove stvari. Uživam provoditi vrijeme sa svojim sinom. Volim životinje. Volim šetati vani. I ja se bavim čitanjem.Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Samoopis:

Smirena sam osoba s dobrim smislom za humor, ne podnosim grubost. Ljubaznost i iskrenost su kvalitete koje cijenim. Najveći san, u ovom trenutku, je komad na svijetu. Drugi najveći san je upoznati muškarca s kojim bih voljela provesti ostatak života. Ja sam darovana i pažljiva žena, koja zna slušati.Glazba, sviranje klavira, pjevanje, aktivnosti na otvorenom, rolanje, vožnja bicikla, kuhanje, volim kuhati i jesti ukusnu hranu.

Olja traži:

Želim upoznati srdačnog, pažljivog i iskrenog muškarca bez loših navika koji voli djecu i želi stvoriti obitelj. Vrlo je važno imati obiteljske vrijednosti. Želim da možemo komunicirati, vjerovati i razumjeti jedno drugo. Mogu pomoći i ohrabriti svog muškarca u teškim vremenima. Želim slušati i brinuti se na nježne načine za svoju voljenu.Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments