PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Glazba, sviranje klavira, pjevanje, aktivnosti na otvorenom, rolanje, vožnja bicikla, kuhanje, volim kuhati i jesti ukusnu hranu.Ja sam mlada dama sa strašću za životom i raznim interesima koji me drže angažiranom i uzbuđenom. Jedna od mojih najvećih ljubavi je ples. Kad glazba počne, ne mogu odoljeti porivu da se pomaknem i krenem. Postoji nešto čarobno u glazbi i ritmu što se može povezati s najdubljim dijelovima moje duše. Svaka pjesma i melodija za mene kao priča, životna priča! Kuhanje je još jedan oblik umjetnosti koji obožavam. Istraživanje novih recepata i eksperimentiranje s okusima otkriva moj unutarnji gurman. Od spravljanja slatkih deserata do slanih jela od kojih moji okusni pupoljci zaplešu, uvijek sam spremna navući pregaču i isprobati nešto novo. Radost dijeljenja domaćeg obroka s prijateljima i obitelji za mene je uistinu posebna.

Licni Opis

Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Tražim

Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Comments