PODELITE SA PRIJATELJIMA
Živjeli su sa njenim djetetom iz prvog braka, ali se onda jednog dana sve srušilo, kada je ju je pozvala druga žena i rekla da je ona takođe Vilijamova supruga
Vilijam je izgledao kao savršeni muž, ali je tajno bio oženjen sa još tri žene i imao 13 djece o kojima Meri nije imala pojma. Takođe, lagao joj je da je agent CIA koji je na zadatku u Britaniji. Zaprosio ju je nakon tri sedmice, a za samo šest mjeseci čekali su svoje prvo dijete.

Meri Tarner – Facebook

Živjeli su sa njenim djetetom iz prvog braka, ali se onda jednog dana sve srušilo, kada je ju je pozvala druga žena i rekla da je ona takođe Vilijamova supruga.

Ispostavilo se da je Vilijam prevarant koji je uspio da oženi čak tri žene, a sa njih 6 da ima 13 djece.

Nakon što je otkrila kako je grubo prevarena, Meri je utjehu počela da traži u hrani, pa je u jednom trenutku imala čak 120 kilograma.

 Nakon što sam shvatila da sam skoro šest godina živjela sa psihopatom, izgubila sam sve, natjerao me je čak i da prodam stan i ostala sam beskućnik sa troje djece. Hrana mi je bila utjeha – rekla je ona.

Krajem prošle godine, počela je da trenira i da uspjela da smrša i nakon dvije operacije, konačno je stala na svoje noge, piše

IZVOR:HABER.BA

Facebook Comments