PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Volim avanture i iznenađenja i svoj život pokušavam učiniti vrlo pozitivnim, čak i u hladnim kišnim danima! Uvijek mogu pronaći što učiniti! Ja sam vrijedna žena, ali volim i ljenčariti, provoditi vrijeme s prijateljima! U dobroj sam formi, ali ne mogu reći da sam previše sportski! Volim putovati, ali nisam bio na mnogo mjesta, to mi je u planovima! Volim dobivati ​​komplimente, samo da su iskreni! Po kišnom vremenu volim slušati romantične pjesme! Ovdje sam s jednim velikim ciljem, to je pronaći svoju pravu ljubav, želim obitelj i djecu!Ja sam vesela, vesela i ljubazna djevojka) Volim davati ljudima pozitivne emocije, radovati se, praviti iznenađenja i darove)) Uvijek ću priskočiti u pomoć i slušati u pravom trenutku. Ako izgledaš kao ja, imaš ljubaznu dušu, bit će mi drago vidjeti tvoje pismo)))

INTERESI
Imam mnogo hobija i interesa, ovisi o mom raspoloženju! Kao prava žena, volim kuhati, ali i peći, razne pite i kolače i kolače! Moji prijatelji rado dolaze k meni, jer uvijek znaju da ću ih dobro nahraniti! Moje omiljeno jelo je Borsch, s tradicionalnom masnoćom i svježim kruhom s češnjakom! Također volim kuhani krumpir sa haringom! Savršena je kombinacija i ako nikad niste probali, kod mene ćete sigurno probati! Živim sam i nemam kućne ljubimce, ali ako imate kućne ljubimce, meni je u redu jer volim životinje! Imam pedagoško obrazovanje, ali radim u sferi prodaje!
NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mogu napisati dugu listu kvaliteta koje bih voljela vidjeti kod svog muškarca, ali ću podvući samo glavne momente! Brižni ste i pažljivi, samouvjereni i pametni, samodostatni i s dobrim smislom za humor! Na poslu ste ozbiljni, a vikendom smiješni! Volim uživati ​​u životu i nadam se da ću uživati ​​i s tobom! Ne volim da mi je dosadno! Život je divan i možemo ga nastaviti istraživati ​​zajedno!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments