PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Profesionalno sam certificirani trener pilatesa i barrea. Strastveni sam za tjelesno zdravlje i pomažem drugima da vode zdrav život. Nalazim neizmjerno zadovoljstvo u usmjeravanju i motiviranju pojedinaca da postignu svoje fitness ciljeve, a sve to istovremeno poticanje osjećaja ravnoteže i općeg blagostanja. Moje obrazovanje uključuje studiranje na renomiranom medicinskom sveučilištu, gdje sam specijalizirao fizikalnu terapiju. Ovo akademsko putovanje omogućilo mi je duboko razumijevanje ljudskog tijela i njegovih zamršenih mehanizama. Svojim znanjem i stručnošću u mogućnosti sam pružiti sveobuhvatnu skrb i podršku potrebitima.

Samoopis:
Prije svega, sebe bih opisao kao dobrodušnu i brižnu osobu. Iskreno cijenim i dajem prioritet dobrobiti i sreći ljudi oko mene. Empatija i razumijevanje sastavni su dijelovi moje prirode i vjerujem u stvaranje poticajnog i podržavajućeg okruženja za ljude u mom životu. Jedna od mojih značajnih osobina je nepokolebljiva odlučnost i ambicija. Imam snažan osjećaj svrhe i postavljam si ciljeve koje nastojim postići. Kao rezultat toga, neprestano tražim osobni rast i samopoboljšanje, uvijek s ciljem da postanem najbolja verzija sebe. Osim što sam odgovoran i inteligentan, smatram se i doživotnim učenikom. Uživam proširivati ​​svoje znanje i biti u tijeku s najnovijim dostignućima u mom području.

Senada traži:
Tražim zanimljivog muškarca, partnera koji bi dijelio moje strasti, koji je ambiciozan i koji zna koliko život može biti lijep. Orijentirani ste na cilj, pametni ste i zabavni. Ako ste spremni zajedno stvoriti sretnu i svijetlu budućnost, tu sam za vas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments