PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Moja strast je fitnes, plivanje, golf. Ne mogu ni zamisliti svoj život bez ikakve fizičke aktivnosti i kretanja. Volim i putovati. Svaki dan radim jogu, neku gimnastiku ili istezanje. Za mene je joga alat za samoiscjeljenje na svim razinama, samoregulaciju i samodisciplinu.

Samoopis:
Dosta sam društven i pozitivan. Znam što je prava obitelj i obiteljske vrijednosti! Želim reći da mi je vrlo važno stvoriti ugodan obiteljski život i tradiciju. Odrasla sam u takvoj obitelji i imam prekrasan primjer! Ja sam netko tko definitivno ima vremena za sve što mi je važno. Mogu vas uvjeriti da sam puna ljubavi, nježna, ženstvena i duboko brižna žena. Ja sam žena koja vjeruje da ljubav postoji u našoj duši i srcu.Moj život je pun svijetlih trenutaka! Iskreno, ja sam vrlo pozitivna i energična osoba. Zato vjerujem da je to jedini način da budemo sretni. Želim otkriti svijet za sebe, želim započeti dan slatkim poljupcem, želim skuhati ukusan doručak za svog muškarca. Dani moraju biti drugačiji jer život jednostavno ne može biti dosadan! Dakle, ovo je moja glavna želja imati osobu uz sebe koja će me podržavati cijelo vrijeme i razveseliti me u lošim danima. Jesi li spreman biti sretan sa mnom

Snadra traži:
Siguran sam da ovdje tražim svoju ljubav. Znam što želim. Moj muškarac je “moja osoba” po interesima, pogledima na život, po mom ukusu, po mom svjetonazoru i mentalitetu. Nadam se da će biti brižan i pažljiv, odgovoran i pun razumijevanja, velikodušan i naravno da će me voljeti! Moj muškarac je “Čovjek” s velikim slovom koji se ne boji pokazati svoja prava osjećanja i uvijek je iskren.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments