PODELITE SA PRIJATELJIMA

Zajedno su ušli i u reality ‘Parovi’ 2019. godine, kratko nakon što su započeli vezu. Ulaskom u show započeli su i njihovi problemi, Miljana je svog bivšeg varala pred kamerama, ali unatoč tomu su se vjenčali

Prije četiri cijela je regija pričala o braku Milojka Božića (78) i Miljane Bogdanović (26). Zbog razlike u godinama postali su jedan od najkontroverznijih parova, iako njima ta razlika nikad nije smetala.

Bili u realityju, vjenčali se, a onda i razveliZajedno su ušli i u reality ‘Parovi’ 2019. godine, kratko nakon što su započeli vezu. Ulaskom u show započeli su i njihovi problemi, Miljana je svog bivšeg varala pred kamerama, ali unatoč tomu su se vjenčali 7. rujna 2019. godine.

Njihov brak trajao je nešto više od godinu dana. Kako je tada pisao Kurir, razveli su se u prosincu 2020. Nakon prekida s Milojkom ušla je u vezu s imućnim umirovljenikom Milošem (63).

U kuću je uložio 30.000 eura

Milojko danas živi sam u naselju Pilatovići, a kako prenosi Blic, tvrdi da Miljana nije uložila ništa u kuću koju je renovirao. U renovaciju svog doma je, kako kaže, uložio 30.000 eura.

– Sve sam ovo iznova sređivao. Dao sam više od 30 tisuća eura za renoviranje obje kuće. Miljana nijedan dinar nije dala ovdje, a eto koliko smo bili zajedno. Više je oduzela nego što je donijela – rekao je.

– Kod mene je uvijek sve čisto i na mjestu. Znam i kuhati. Dobar sam. Jedino sarmu ne mogu napraviti, ali sve ostalo znam. Sve sam radim – dodao je.

IZVOR:24SATA.HR

Facebook Comments