PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Radim I zivim na selu pa mi to nije samo zanimanje nego i hobi. Lijek mi pomaže da ljude koje volim učinim zdravim i sretnim. Volim pomagati ljudima da se riješe svojih bolesti. U modernom svijetu zdravlje je na prvom mjestu. Pa ću se brinuti za tebe i izliječiti tvoje srce od usamljenosti. Ali budi pažljiv! Od mojih fotografija možete dobiti srčani udar)*Vodim aktivan stil života i održavam se u izvrsnoj formi. Cijenim svaki dan svog života i vrijeme provedeno s obitelji i bliskim prijateljima. Hobi je ono čime se volim baviti u slobodno vrijeme i što mi pričinjava veliko zadovoljstvo. A kad mogu spojiti posao sa zadovoljstvom, onda je ovo pravi dar sudbine. Tako se i kod mene dogodilo, kuhanje je iz hobija preraslo u kreativni proces. Kuhanje je moj poziv i nikad mi ne dosadi sam proces kuhanja. Kad kuham, smirim se, a pečenje je moja ljubav. Čini mi nevjerojatno zadovoljstvo. Također, stalno se usavršavam, a posebno kada pohađam tečajeve šminkanja. Tamo mi je savjetovala najbolja prijateljica. Pohađam tečajeve 3 puta tjedno kako bih stekla osnovna znanja i naučila puno novih, zanimljivih i korisnih stvari.

Samoopis:

Prije svega, ja sam otvorena, ljubazna i strastvena žena. Želim voljeti i biti voljen. Imam posebnu karakternu crtu – hraniti ljude koje volim. Zato moj muškarac nikad neće biti gladan. Znam da ću ovdje pronaći svoju sreću. Vjerujem da je ljubav ogledalo pa pokušavam pokazati najbolji dio sebe da vidim isti odraz.

MILIVOJKA traži:

Zaista se nadam da ću naći svog dragog koji me također svuda traži, i jednog dana ćemo se sresti i hodati s njim ruku pod ruku, dijeleći zajedno uspone i padove, živeći u ljubavi i slozi. Želim pronaći inteligentnog, snažnog muškarca koji će ispuniti moje srce ljubavlju. Želio bih osjetiti njegovu strast! Ono što mi je važno su povjerenje i odanost. Sa svoje strane, ja u odnose dajem samo ono najbolje od sebe.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments