PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ljubazna sam, iskrena i brižna. Vesela sam i volim stvari prihvaćati lako i sa smislom za humor.)) Ozbiljna sam u potrazi za voljenom osobom, svojom srodnom dušom, svojim budućim mužem. Spreman sam stvoriti veliku, punu ljubavi, razumijevanja, sreće obitelj. Nisam ovdje zbog igrica i spreman sam za svog pravog partnera. Volim mir i slogu u obitelji s čašću, povjerenjem, vjernošću, humorom, pouzdanošću. Ja sam aktivna i sportska osoba. Volim vani, posebno prirodu i more, plivanje, igranje tenisa, ići u teretanu, putovanja. Vrlo sam aktivna osoba, volim fitness i razne sportove. Iskreno govoreći, najveći dio mog slobodnog vremena odlazi na obitelj jer sam vrlo obiteljski orijentirana osoba. Naravno da dodam da sam kao svaka mlada djevojka stvarno romantična i zato obožavam duge šetnje, držanje za ruke i strastvene poljupce!))) Jako sam vrijedna i posvećena svemu što radim. Mogu reći da imam lagan temperament, možda malo sramežljiv u početku, ali kad ti vjerujem, pustit ću te u potpunosti. Brižna sam i odana i to su moje najbolje osobine. Ja sam žena koja cijeni svaki trenutak života i može se radovati svom životu. Ovdje želim pronaći svog suđenog čovjeka i započeti novi život s njim.

INTERESI
volim biti aktivan u životu. volim sve vrste sportova kao što mogu biti igre na otvorenom i u zatvorenom. Volim igrati tenis, plivanje, kampiranje, planinarenje, skijanje. Volim sve, hobiji su mi čitanje knjiga, sadnja, dizajn, glazba, pjevanje, pisanje nove glazbe, putovanja, kuhanje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca dobrog srca, ozbiljne namjere sa željom da se međusobno razumijemo, volimo, brinemo, podržavamo i nikad se ne izdamo. Komunikacija i razina razumijevanja za mene je jedini istinski iskreni prioritet u vezi bez kojeg ne možete upoznati osobu pored sebe, poznavajući njezinu radost ili bol, saznati što je zaista važno i izgraditi povjerenje. Za mene nisu bitne godine muškarca i ne tražim super model nego muškarca koji je meni savršen kao i ja njemu. Želim da moj muškarac bude samouvjeren, pristojan i voljan imati obitelj i biti za obitelj i osobu koja želi biti mjesto u obitelji i biti glava kuće i paralelno voljeni muž.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments