PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Mnogo brinem o svom zdravlju i nadam se da ću naći muškarca koji će biti isti. Želim da budemo zdravi i sretni, zato moramo biti aktivni. Koji je tvoj omiljeni sport? Hoćeš li sa mnom podijeliti svoje interese?Ja sam vesela i intrigantna žena iz Srbije. Vjerujem da se život sastoji od prihvaćanja smijeha i iskorištavanja svakog trenutka. Naći ćete me s osmijehom na licu, kako zračim pozitivnošću kamo god pođem. Strastveno sam istraživati ​​nova mjesta, upoznavati različite ljude i uranjati u različite kulture. Kao osoba, cijenim autentičnost i ljubaznost i nastojim stvarati značajne veze. Misterij je moje srednje ime, a vi ćete uživati ​​u razotkrivanju slojeva koji me čine onim što jesam. Dakle, jeste li spremni za avanturu?

Samoopis:
Pogledaj me! Ja sam stvaran i živ. Ja sam osoba koja svoju ljubav i svoj sretan život želi podijeliti s nekim posebnim. Osim toga, odan sam, pošten i strastven, ljubazan i senzualan, neovisan i ozbiljan. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojim voljenim. Pišite mi, saznajte više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!

Tamara traži:
Želim razgovarati o svom savršenom muškarcu. On je ljubazan, strastven, pametan i pozitivan. Nadam se da ima dobar smisao za humor jer se volim smijati. Uvijek nastojim biti optimista i želim da moj budući partner bude takav. Treba mi netko tko je psihički zreo. Samo pravi osjećaji između muškarca i žene mogu usrećiti ljude. Trebam takvu osobu u svom životu.Tražim muškarca koji zna cijeniti jednostavna životna zadovoljstva i može pratiti moju želju za istraživanjem. Izvrstan smisao za humor je neophodan jer je smijeh doista najbolji lijek. Dijelimo šale i stvorimo vlastiti unutarnji svijet smijeha! Vjerujem da međusobno poštovanje, iskrenost i otvorena komunikacija čine temelj ispunjene veze. Ako ste iskrena i brižna osoba koja voli prihvatiti život, mi bismo mogli biti savršen spoj.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments