PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ovaj misteriozni par se dva puta venčao a sinu su dali popularno srpsko ime.

Poznata američka glumica Kloi Sevinji i njen suprug umetnik Siniša Mačković godinama predstavljaju pravu misteriju za javnost kako stranu tako i našu domaću.

Ono sa čim naša javnost nije toliko upoznata je to da je ova glumica imala pravi intimni odnos pred kamerama za potrebe filma i kako ističe nije je sramota. Dobitnica je Zlatnog globusa za ulogu u seriji “Big love” a najveću prašinu podigla je je njena uloga u filmu “The brown bunny”.

U njemu je ova glumica imala intimnu scenu sa Vinsentom Galom, režiserom i glavnim glumcem. Buku je izazvala informacija da je Kloi stvarno zadovoljila Vinsenta i da nisu glumili scenu  što su njih dvoje i potvrdili.

Ona je na komentare i kritike izjavila da je sramota komentarisati film dok ga niste pogledali i da upravo tada sve dobija smisao. “Film je umetnički i trebalo bi ga puštati u muzejima” – odbrusila je Kloi.

Ovu glumica je šira javnost upoznala kroz hit seriju “Američka horor priča”. Njeni obožavatelji retko dobijaju uvid u njen privatni život obzirom da ona i Siniša dosta drže do svoje privatnosti.

U tome posebno prednjači Siniša o kojem se jako malo zna. Poznato je jedino da se ovaj par dva puta venčao i tada su podelili fotografije kojima je sve iznenadila izborom boje haljine.

Venčani u ponedeljak, devetog marta 2020. Srećna prva godišnjica, moja ljubavi”, napisala je tada ispod fotografije na kojoj pozira u uskoj crnoj haljini sa velom.

Ipak, u maju se Kloi udala u beloj toaleti koju potpisuju Jonathan Anderson za Loewe i Cad Wallader za Mugler, dok je mladoženja bio u klasičnom crnom smokingu.

Čak je i maleni Vanja, koji nosi jedno od najpopularnijih imena u Srbiji, bio obučen “u skladu” sa ceremonijom, a na njegovo mornarsko odelo retko ko je mogao biti ravnodušan.

Mnogi su se i zapitali ko je zapravo Siniša Mačković kog u Holivudu svi znaju, a niko zapravo ne zna. Prisutan je u najvišim krugovima, pripada creme de la creme eliti, a opet tajanstven, osvojio je holivudsku glumicu na prvu loptu.

Svetski mediji ga opisuju kao ekscentričnog umetnika. Njima je čudno što Siniša na Instagramu nema svoje fotografije, a jedina koju je okačio je ona iz pasoša, kada je bio mali. O njemu se ne zna mnogo, osim da je rođen u Zagrebu 1980. godine. Mačković je srpskog porekla i misterija je mnogima, a ono što se zna je da je direktor Karma Art Galerije u Njujorku, a na toj je poziciji od 2011. godine.

Njegova galerija učestvovala je na brojnim bijenalima i umetničkim sajmovima, a kroz nju su prošle slike, insptalacije i skulpture vrednosti od 10.000 pa i preko 200.000 dolara.

Siniša je za sve ove godine informacije o sebi davao “na kašičicu”, te iako se u medijima prenosi da je Srbin, on je na svom Instagramu objavio dokumenta koja potvrđuju da je rođen u Zagrebu.

Ljubavnu priču sa Kloi ljubomorno čuva od znatiželjnika, a mnogi komentarišu da je glumica nikad srećnija, te da je konačno našla svoju pravu ljubav, prenosi Wanted.rs

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments