PODELITE SA PRIJATELJIMA

Kako izgleda idila seoskog života, može se vidjeti na TikTok profilu “zdravo. sestro” djevojaka po imenu Mina i Kristina koje su završile fakultete u inostranstvu pa odlučile da život nastave na selu, kod bake i djeda.

Napomenule su da se nikada ne zna u kakvu avanturu će uploviti, a ma koliko izgledalo da je svakodnevica na selu predvidiva, kako se vidi ipak, nije.

– Zdravo svima! Mi smo Mina i Kristina i od sada vas vodimo u avanturu u kojoj vam pokazujemo kako izgleda život na selu – poručile su ove djevojke dodavši da će objavljivati i niz recepata za domaće specijalitete.

Minina i Kristinina priča koja u trenu dočarava svu ljepota sela, čari jednostavnosti seoskog života, milione takve idile, oduševila je ljude na TikToku: “Najljepše je živjeti na selu”, “Ma, najljepše”, “Bravo”, “Bravo, biće vam lijepo, uživajte”.

Ove djevojke prikazale su zatim kako se priprema ajvar u njihovom selu. Baka im je i te kako pomogla, a priprema nije mogla da počne dok djed nije založio kube odnosno šporet.

Seoska idila sjajno izgleda na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža 21. vijeka, gdje se stvari odvijaju brzinom svjetlosti, za razliku od sela gdje vrijeme teče svojim tokom.Mina i Kristina predstavile su na svom profilu i životinje o kojima brinu u svom domaćinstvu.

Otkrile su i recept svoje bake za pripremu turšije odnosno kiselih krastavčića.

Ove sestre gotovo svakodnevno objavljuju djeliće svog života na selu gdje ne nedostaje ni obaveza, a ni avantura, piše Blic.

IZVOR:SRPSKAINFO.COM

Facebook Comments