PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Ja sam dizajner interijera i volim svoj posao. To me puni energijom i volim raditi ono što volim. U slobodno vrijeme bavim se sportom, volim šetati vani i razgovarati s prijateljima. Navečer obično gledam film i čitam knjige, volim se razvijati. Volim kuhati, posebno peku ukusne kolače, kolače i kolače.Ukratko o meni, jako sam kreativna osoba! Volim stvarati skice odjeće. I sanjam da budem dizajner. Volim se razvijati u tom smjeru, tako da se sa sigurnošću mogu nazvati svestranom osobom, to se odnosi i na moje hobije – volim boks, jogu, pisanje poezije i slikanje. Mislim da će sa mnom uvijek biti zanimljivo i uzbudljivo, znam podržati svaki dijalog i suosjećati ako treba. Moj životni moto je cijeniti život i svaki proživljeni dan. Više volim postupati s ljudima onako kako bih želio da se postupa sa mnom. Zato sam uvijek ljubazan! Moje dobro srce uvijek će vas nasmijati.

Samoopis:

Ja sam draga, iskrena i radoznala žena, ali mislim da će biti bolje da sami donesete zaključak o meni kada se bolje upoznamo. Mogu reći da sam pozitivna, aktivna, puna života i ljubavi. Možete razgovarati sa mnom i vidjeti je li to istina.Vrlo sam aktivna i kreativna dama, volim otkrivati ​​nešto novo. Moj život je ljubav! Moje srce je poput oceana punog ljubavi i dobrote! Želim pronaći muškarca koji će biti spreman ljuljati se na valovima moje ljubavi i svakim danom ćemo stvarati svoju ljubavnu priču. Više volim aktivnosti na otvorenom, ali mogu provesti sate gledajući TV seriju. Strastveni sam fan fitnessa i sporta, posebno plesa, tako da ću biti najbolje društvo za gledanje sportskih događaja! Zato sam došao na stranicu, pronaći svoju srodnu dušu i biti sretan. Jeste li spremni za to? Onda znajte da se čuda ostvaruju, glavna stvar je vjerovati u njih.

Martina traži:

Želim pored sebe vidjeti snažnog muškarca. Trebam muškarca koji me može usrećiti i osjećati zaštićenu snažnim muškim rukama. Želim podržati svog partnera u svemu i zajedno graditi obiteljsku sreću. Ja sam zgodna i strastvena žena, trebao bi znati kako postupati sa ženama poput mene. Sa svoje strane, obećavam da ću biti vjeran, iskren i pošten prema vama. Pa možda možemo izgraditi nešto zajedno?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments