PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Ja sam osoba koja razmišlja i volim čitati i učiti nove stvari. Možda sam zato i došao ovamo! Volim minimalizam u svemu i trudim se ne kupovati stvari ili usluge koje nisu dovoljno potrebne.Ja sam sretna vedra osoba koja uživa radeći stvari svojim rukama i smiješi se dok razmišljam o svojoj budućoj ljubavi! Da, siguran sam da ću ovdje upoznati svoju ljubav. Volim nasmijavati druge, mogu dati podršku i savjet kada je potrebno, lojalan sam, volim raditi kompromise, da se ljudi oko sebe osjećaju ugodno i toplo! Ali zajedno ćemo učiniti naš život zanimljivijim i uzbudljivijim!

Licni Opis:

Ovdje vas je dočekala nježna, privržena i brižna Ukrajinka po imenu Valeria! Puna sam novih ideja, otvorena za razne aktivnosti, vrlo energična dama koja obožava udobnost i mir obiteljskog života! Sanjam o stvaranju vlastite obitelji i tražim ozbiljne veze. Također, orijentiran sam na obitelj. S moje točke gledišta, obitelj je glavni prioritet za ljude i odgovornosti bi trebale biti podijeljene između dvoje ljudi. Dama bi trebala biti zgodna, dobrog srca i ISKRENA . Slažete li se sa mnom? Obećavam da će naša spavaća soba biti najljepša i najudobnija soba u našoj kući.Ja sam iz generacije kada direktno kažete što mislite, volite i ne volite. Istovremeno mogu biti sličan tvom najbližem susjedu kojeg si poznavao godinama, ali istovremeno imam tako skrivene stranice za koje mislim da će biti poticajno čitati

Teodora  traži:

Od djetinjstva sam sanjao o stranim zemljama i putovanjima. Duboko u srcu sigurno sam znala da ću se, kad odrastem, udati za stranca i preseliti u inozemstvo. Nešto me sprječava da izlazim s lokalnim muškarcima Mislim da je to važno u vezama. Postat ćeš moj prioritet broj 1, razmazit ću te ljubavlju i pažnjom koja ti je potrebna i nikad se nećeš osjećati da si sama. Trebam snažnog, pametnog, sposobnog muškarca koji pokazuje da može raditi jednostavne i uobičajene stvari. Ali u isto vrijeme biti strastven i pun ljubavi sa mnom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments