PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ispovest Beograđanke koja se udala za šeika veoma je zanimljiva i neobična.

Veliki broj brakova između bogatih Arapa i devojkaka sklopljeni su u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, čak i Hrvatskoj…

Poslom je i budući suprug Ivane N. došao u Beograd. Kako ona navodi, upoznali su se u noćnom provodu, kada je iz Dubaija doputovao u našu prestonicu.

– Radila sam kao hostesa na jednom beogradskom splavu kada je te noći pre pola godine ušao Rašid sa svojim partnerima iz Srbije. Moj zadatak je bio da ga sprovedem do separea koji je rezarvisao i tada smo ostvarili naš prvi kontakt. Ubrzo nakon toga, od njega je stigla korpa sa 101 ružom. Istovremeno sam bila veoma zbunjena i iznenađena – započinje svoju priču Ivana, koja nije ni sanjala da će zapasti za oko jednom tako moćnom čoveku.

Rašid ima 43 godine, oženjen je i ima dvoje dece, a ta činjenica je dugo morila ovu Beograđanku, kojoj vaspitanje i vera nisu dozvoljavali da prihvati takvu vezu.

– Nakon dva meseca viđanja i dopisivanja, saopštio mi je da ima ženu, ali i da bi voleo da se oženi mnome, na šta sam burno reagovala i želela da prekinem odnos sa njim. On mi je uporno objašnjavao da je njegova vera takva i da se kod njih poligamija prihvata. Počela sam da se upoznajem sa islamom i vremenom shvatila po kojem principu funkcionišu njihovi brakovi. Samo sam rekla sebi: “Ivana, bićeš druga žena” – objašnjava svoje prošle brige ova devojka i dodaje da joj je odlazak u Dubai pomogao da bolje prihvati to što neće biti jedina svom izabraniku.

– Kako bi olakšao moj sindrom druge žene, odveo me je u porodični dom, gde me je njgova supruga iz prvog braka, na moje iznenađenje, dočekala raširenih ruku. Nisam verovala da su ovakve situacije moguće – kaže Ivana, koja baš s Rašidovom suprugom sada priprema venčanje po arapskim običajima.Njeni roditelji su nakon duge borbe i mnogo razgovora jedva prihvatili to što ona mora da pređe u islam, a smirilo ih je to što njihova ćerka ipak ostaje sa njima u Srbiji.

IYVOR>STIL.KURIR.RS

Facebook Comments