PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Volim provoditi vrijeme na otvorenom i u prirodi. Volim čitati knjige, ovo mi je veliki hobi. Volim raditi ručni rad, mislim da je važno kada žena može nešto sašiti i skuhati ukusnu hranu. Također obožavam konje i konjički sport, kandidat sam za majstora sporta u dresurnom jahanju.Uživam u kuhanju, sportu i prirodi. Zaljubljena sam u životinje. Psi i konji imaju posebno mjesto u mom srcu. :))

Samoopis:

Imam jako dobro srce i jako volim životinje, posebno konje. Dugo godina se bavim konjičkim sportom i sada, kada imam slobodnog vremena za to, sa zadovoljstvom jašem. Važno mi je da ljudi koji su pored mene uživaju u komunikaciji, jako cijenim otvorenost i iskrenost. Volim kada moje oči sijaju od sreće i želim da oči mog muškarca uvijek sijaju od sreće i naše zajedničke ljubavi.Ja sam prijateljska i prizemna dama! U svemu nalazim pozitivne stvari i vjerujem da naš život i sreća ovise o našem načinu života! I želim se osjećati sretno! Ovdje sam jer želim podijeliti svoju toplinu, učiniti svaki dan ljepšim i osjećati se zaljubljeno. :)) I, ok, sad ću biti iskrena – želim da mi moj voljeni muškarac donese kavu u krevet. :)) Volim biti dama – ženstvena i nježna, nositi haljine i kuhati ukusnu večeru. Nadam se da ću pronaći muškarca koji će cijeniti moj talent za kuhanje. :))

Veliborka  traži:

Vrlo svjesno pristupam tome da tražim muškarca ovdje, čak sam počela i usavršavati engleski, puno mi pomaže čitanje knjiga na engleskom. Želim upoznati muškarca koji je vrlo svjestan ovog koraka. Volim kad je muškarac plašljiviji od mene, za mene je to pokazatelj mudrosti i odgovornosti. Za mene su ljubav, obitelj i briga jednih za druge uvijek na prvom mjestu. Želim upoznati čovjeka kojem ću dati svoje srce jednom zauvijek.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments