PODELITE SA PRIJATELJIMA

Imate li predstavu koliko je bogatstvo ruskog predsednika? Kako političar sa platom u visini od 140.000 dolara može živeti život ispunjen luksuznim satovima i palatama? Da li Putin negde ima svoje zakopano blago?

Procenjuje se da trenutni predsednik Rusije, Vladimir Putin, ima imovinu vrednosti oko 70 milijardi dolara

Evidentno je da Vladimir Putin živi pravi život ruskog cara, kada je u pitanju moć, ali i bogatstva. Navešćemo samo neka od njih.

Kada imate dosta novca, skupoceni časovnik je među prvim stvarima koje ćete kupiti. Putin ima najskuplju kolekciju satova, kada posmatramo sve svetske vođe. Dok Barak Obama i Fransoa Oland poseduju časovnike koju su vredni oko 200 dolara, Putin ima kolekciju čija je procenjena vrednost 750.000 dolara. Najskuplji komad: časovnik Lange & Sohne, prekriven kristalnim staklom i sa zlatnim kazaljkama, koji košta oko pola miliona dolara.

Putin ima flotu koja se sastoji od četiri jahte, strateški raspoređene u njegovoj zemlji. Jednu je navodno dobio kao poklon od najbogatijih Rusa, što otvara pitanje koji je bio povod za tako skupoceni izraz zahvalnosti. Njegova najpoznatija jahta košta oko 37 miliona dolara, ima profesionalno dizajnirani enterijer, vinski podrum ispunjen ekskluzivnim izdanjima i bazen sa vodopadom.

AUTOMOBILI

Vladimir Putin je oduvek voleo automobile. Prvi automobil je dobio na poklon od svoje majke, koja ga je dobila na lutriji. Tada je bio na trećoj godini fakulteta. Najnoviji popis iz Putinove garaže broji oko 700 vozila. Na raspolaganju ima i Formula 1 automobile, ali kaže da su mu omiljeni oni napravljeni u Rusiji.

AVIONI

Privatni avioni su za Putina svakodnevna stvar. Pored predsedničkog aviona, Putin, koji izgleda želi da poseduje avion svake veličine, poseduje preko 40 aviona, čija je procenjena vrednost milijardu dolara.

Ruski predsednik očigledno gaji ljubav prema ekstravaganciji ruskog predsenika, ali ključni element luksuza i to u jednom od njegovih aviona je toalet od 75.000 dolara.

PALATEOn poseduje 20 masivnih poseda u čitavoj zemlji, koji koštaju nekoliko milijardi dolara. Sve njegove palate su luksuzne i visokog kvaliteta, a najimpresivnija je struktura u italijanskom stilu, koja vredi milijardu dolara.

HELIKOPTERI
TOALET OD 750.000 DOLARAOn poseduje 20 masivnih poseda u čitavoj zemlji, koji koštaju nekoliko milijardi dolara. Sve njegove palate su luksuzne i visokog kvaliteta, a najimpresivnija je struktura u italijanskom stilu, koja vredi milijardu dolara.

HELIKOPTERI

politika-ekspres.net

Facebook Comments