PODELITE SA PRIJATELJIMA

Porodica Novaka Đokovića izaziva veliku pažnju javnosti, a svi se pitaju kako njihov život izgleda “iza zatvorenih vrata”. Njihova dadilja je jedom prilikom otkrila kakvi odnosi vladaju u njihovoj kući.

Iako se na prvi pogled čini da je Novaku osvajanje trofeja na prvom mestu, on ističe da je to daleko od istine, te da je porodica za njega uvek broj 1.Nema tog trofeja koji je važniji od Stefana i Tare i nema veće utehe od njihovog zagrljaja posle razočaranja na terenu.

I Novak, ali i njegova supruga Jelena posvećeni su roditelji. Taj „poziv“ shvatili su vrlo ozbiljno od prvog dana, što mogu da potvrde njihovi roditelji, prijatelji, ali i dadilje. Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkriva blizak izvor.Nema tog trofeja koji je važniji od Stefana i Tare i nema veće utehe od njihovog zagrljaja posle razočaranja na terenu.

I Novak, ali i njegova supruga Jelena posvećeni su roditelji. Taj „poziv“ shvatili su vrlo ozbiljno od prvog dana, što mogu da potvrde njihovi roditelji, prijatelji, ali i dadilje. Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkriva blizak izvor.Sedmogodišnjem Stefanu, koji je jesenas krenuo u školu, pomaže da uradi domaće zadatke, a i tri godine mlađoj Tari rado otkriva tajne sveta, uz izazovne zadatke kroz igru koji omogućavaju adekvatnu stimulaciju rada mozga. S obzirom na to da su i ona i Novak pobornici veganske ishrane, nastoje da zdrave navike prenesu i svojoj deci. Iako im je na raspolaganju pomoć u kući, Jelena im često sama priprema ukusne obroke. Neke od njih možemo da vidimo na Instagramu. Mnoge mame slede njen primer, pa možemo slobodno da kažemo da je postala uzor.

Da su se odlično snašli u ulozi roditelj i da u njihovom domu vlada harmonija, otkrila je i dadilja njihove dece.

– Uz toliku posvećenost deci mi im nismo potrebne – rekla je.

srbijadanas.com

Facebook Comments