PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Sada mi je hobi kozmetologija. Nadamo se da će ovo prerasti u vašu glavnu djelatnost!Redovito idem u teretanu. Volim slušati glazbu i rado čitam. Posebno me zanima literatura o povijesti, drugim kulturama, geografiji i arhitekturi. Volim i crtati. Umjetnost je uvijek bila sastavni dio mog života. Obožavam životinje, posebno male slatke psiće.

Samoopis:

Lako sam u usponu. Ako mi danas kažeš da me zoveš na spoj, sutra možemo popiti kavu pod zvijezdama blizu oceana. Ja sam žena koja će se radije sresti jednom nego dopisivati ​​nekoliko godina. Nadam se da to cijeniš. Moje su namjere zaista ozbiljne.Volim raznolikost i avanture. Volim isprobavati nove stvari: zanimljive kuhinje, ekstremne sportove, nove aktivnosti. Unatoč mojoj nečuvenoj prirodi, vrlo sam nježan i brižan. Ne volim komplicirati, pa obično ne trošim puno vremena na negativne emocije. Također, cijenim smisao za humor koji imam. Mislim da je dobar smisao za humor jedna od prvih stvari koja pokazuje nečiju inteligenciju.

Violeta  traži:

Želim snažnu ljubav stvarnih osjećaja i emocija. Svatko ima svoje shvaćanje sreće i emocija. Važno mi je da znam kako ti predstavljaš takve osjećaje? Stvarno se želim pokrenuti i grditi zemlju. Upoznati normalnog muškarca i udati se za njega.Želila bih upoznati muškarca koji cijeni osobu ne samo zbog njenog izgleda, već i zbog njenog unutarnjeg svijeta, s dobrim manirama i dobrim smislom za humor. Cijenim muškarca koji pazi, koji je galantan, velikodušan, pažljiv i romantičan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

https://www.facebook.com/profile.php?id=61551902331377

Facebook Comments