PODELITE SA PRIJATELJIMA

Jedna 21-godišnjakinja otkrila je kako je pre nekoliko nedelja spavala s očevim prijateljem, koji je u kasnim 40-im, a koji je i otac njene prijateljice pa je sada nastala vrlo problematična situacija.

Intimni odnos između njih dogodio se, kako kaže, nakon 21. rođendana njene drugarice, odnosno njegove ćerke.

“On je razveden, tako da ne možemo govoriti o prevari, ali brinem se kako bi moji tata i prijateljica reagovali kada bi saznali za nas dvoje. Posle te proslave, dopisivali smo se nekoliko puta i želi da me ponovno vidi. Zaista mi se sviđa i mogu da zamislim sebe u vezi s njim, ali osećam da bi to bila loša ideja”, objasnila je devojka u pismu Mirorovoj savetnici Kolin Nolan

“Rekla sam to drugim prijateljicama i one su zgrožene, ali prvenstveno zato što je on ‘star’. Ali, verovali ili ne, on je zaista dobra osoba i nije da me poznaje od mog rođenja. Moj otac ga je upoznao pre tri godine, nakon što smo se preselili u njegov kvart, a ja sam se zbližila s njegovom ćerkom. Znam da je komplikovano, ali on mi se sviđa. Što da radim?”, pitala je poznatu savetnicu.

Nolan je devojci rekla da sledi taj instinkt koji joj govori da je to loša ideja. “On je stariji čovek i to ti je sada uzbudljivo, ali smatram da je njegovo ponašanje pogrešno na nekoliko nivoa. Tvoj otac će biti besan na njega, a tvoja prijateljica razočaraće se u vas oboje. Nesumnjivo će se uništiti svi vaši porodični odnosi”, poručila joj je savetnica.

IZVOR:KRSTARICA.COM

Facebook Comments