PODELITE SA PRIJATELJIMA

Žena je na društvenim mrežama otkrila da je uhvatila supruga u aferi s njezinom majkom i time šokirala svoje pratitelje
Katherine je sudjelovala u viralnom trendu u kojem ljudi dijele neobične priče iz svog života.

Svojim pratiteljima na TikToku, kojih ima više od 91.000, ispričala je kako je uhvatila supruga i majku na djelu te da su joj to skrivali četiri mjeseca. Nakon šokantnog otkrića je odlučila da želi razvod i puno skrbništvo nad djecom, dok su njezin bivši i majka glumili sretnu obitelj.

Njezina majka se preselila kod njezinog supruga
Katherine je sada razvedena žena, a svojim pratiteljima je rekla: “Saznala sam da je suprug imao aferu s mojom majkom, dok sam se borila s teškom postporođajnom depresijom nakon što sam rodila blizance dok sam bila trudna samo 29 tjedana. Njihova afera je trajala otprilike četiri mjeseca prije nego što sam ih konačno uhvatila na djelu. Ali kad sam otkrila aferu, odmah sam otišla sa svojom djecom.”

“One noći kad sam otišla sa svojim kćerima, moja majka se uselila u moju kuću s mojim mužem. Nastavili su se igrati sretne obitelji sve dok svom suprugu nisam dostavila papire za razvod braka u kojima je također pisalo da ću podnijeti zahtjev za 100 postotno skrbništvo nad našom djecom”, ispričala je Katherine.
Majka i suprug se urotili protiv nje
“Tada su suprug i moja majka kovali planove kako se mogu vjenčati te da moja majka bude maćeha mojoj djeci i da moja djeca budu moje polusestre”, dodala je.

Katherine je rekla da ih je otkrila nakon što je više članova obitelji izrazilo zabrinutost zbog njihovog čudnog ponašanja. Pratila ga je putem FaceTimea i čula je još jednu ženu u autu s njim, no on joj je navodno odbio bilo što reći i poklopio slušalicu.

Katherine tvrdi da je par očito komentirao kako bi završili zajedno ako Kate i njezin otac tragično poginu. Ali afera nije potrajala i njezina majka se vratila njezinom ocu koji ju je dočekao raširenih ruku, ali je okrivljavao Katherine da je “užasna kći i žena”, piše Daily Star.

IZVOR:NET.HR

Facebook Comments