PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Uživam u ukusnoj kuhinji, pjevanju i slušanju glazbe. Volim šetati, putovati, provoditi vrijeme s prijateljima, ići u kupovinu, putovati, naporno trenirati kako bih svoje tijelo učinilo savršenim i jesti zdravu hranu svakako, opuštati se u SPA-u, ali u isto vrijeme provoditi više vremena za treniranje, razvoj i obogaćivanje mentalne vještine i moj pogled na stalno dobivanje novih znanja i iskustava.Stvari u kojima uživam su odlasci u kino i kazalište, slušanje glazbe, izleti, bavljenje raznim sportovima, ples, obavljanje poslova, putovanja, upoznavanje svjetskih kultura… Volim kućne ljubimce i imam papigu kod kuće. Ali vjerujem da će što god radili biti zabavno samo ako to podijelite s nekim posebnim.

Licni Opis

Ja sam vrlo optimistična i vesela žena. Moji prijatelji kažu da sam vrlo vesela, pozitivna, otvorena srca, prijateljski nastrojena, dobrotvorna. Ja sam vrlo radosna, svrsishodna, iskrena, aktivna osoba puna ljubavi. Volim pozitivne i zanimljive ljude. Najveće zadovoljstvo i gotovo maksimalno zadovoljstvo osjećam kada mi se ostvaruju snovi, kada se smiješim, komuniciram sa zanimljivim, višestranim i ugodnim ljudima Ono što vam želim odmah reći o svojoj osobnosti je: društven sam, veseo, graciozan, sportski tip, duhovit, srdačan, optimističan, svrsishodan, emotivan i energičan; moji me prijatelji znaju kao nekoga otvorenog, dobrog srca i odanog.

Tražim

Volim ciljno orijentirane i neovisne muškarce s aktivnom životnom pozicijom koji su također inicijativni i džentlmeni. Poštujem muškarce koji su sve u životu postigli sami i koji su jako strastveni u životu i ljubavi.Muškarac mog života trebao bi biti pošten i pouzdan, s njim se lako slagati, romantičan i nježan, brižan, iskren, aktivan, uravnotežen, pristojan, spreman podržati moje ideje i dijeliti njegove. Vidim te kao vrlo pozitivnu osobu koja mi uvijek može reći nešto razveseliti i pomoći mi dobrim savjetom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments