PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Volim putovati, vrtlariti, učiti strane jezike, gledati filmove i raditi mnoge druge lijepe stvari zajedno!Ja sam vesela i ljubazna. Moja mama kaže da sam ponekad previše miran pa nije ni sigurna jesam li kod kuće ili nisam! Vrlo sam osjetljiva i nježna, ali ne prema svima. Trebao bi biti dobar prema meni da osjetiš koliko mogu biti sladak i mekan. Fina glazba mi podiže raspoloženje, pa je uvijek uključim kad god sam potištena. Također sam i fina domaćica, obično čistim i kuham kad su mi roditelji na poslu. Uvijek sam spreman pomoći ljudima i smatram da svi moramo biti ljubazni i uslužni čak i prema ljudima koje ne poznajemo puno.

Licni Opis

Znam da da bi se nešto postiglo u životu treba se puno žrtvovati, ne želim svoju mladost pokloniti za rad, samo za pravljenje karijere, ne želim propustiti priliku da nađem čovjeka! Zato sam tu i tražim svog jedinog! Apsolutno sam otvorena u komunikaciji, ja sam otvorena knjiga za razgovor. Ozbiljno razmišljam o pronalaženju muškarca u virtualnom svijetu. Dakle, ako ste spremni promijeniti svoj život i postati sretni, ja sam spreman pomoći!

Tražim

Ne ograničavam se na traženje samo u svojoj zemlji jer mogu izgubiti priliku pronaći čovjeka koji može živjeti mnogo milja daleko, ne želim tražiti samo u svojoj domovini. Također sam dobro upoznat s drugim zemljama jer sam proveo puno vremena putujući. Želiš li da žena poput mene bude sretna? Mogu te usrećiti sa mnom.Moramo imati nešto zajedničko kako bismo se zajedno osjećali dobro, provodili vrijeme zajedno i uživali u svakom trenutku! Dobro je kad čovjek ima cilj u životu. Više volim muškarce koji su stariji od mene, mislim da su zanimljiviji i obrazovaniji! Tako da mi nikad neće biti dosadno s takvim muškarcem.Tražim ljubav i dugoročne veze. Mislite li da ovo možemo naći zajedno? Za početak želim reći nešto više o sebi. Želim pronaći ozbiljnu i dobru osobu i prihvatiti je onakvu kakva jest. Razumijem da se možda ne želiš preseliti u moju zemlju, pa ti želim reći da ću biti spreman preseliti se s tobom, ako oboje to želimo. Jer ne želim imati vezu na daljinu. Volim biti blizu svog partnera i započeti dan zagrljajima i poljupcima.

Facebook Comments