PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Jako volim učiti svoju djecu. Ja sam profesor biologije. Mislim da sam izvrstan učitelj. Volim gledati obrazovne programe kako bih čitao literaturu i naučio nešto novo. Naravno da mi je san otkriti nešto novo, na primjer, novu vrstu leptira. :)Uživam u ukusnoj kuhinji, pjevanju i slušanju glazbe. Volim šetati, putovati, provoditi vrijeme s prijateljima, ići u kupovinu, putovati, naporno trenirati kako bih svoje tijelo učinilo savršenim i jesti zdravu hranu svakako, opuštati se u SPA-u, ali u isto vrijeme provoditi više vremena za treniranje, razvoj i obogaćivanje mentalne vještine i moj pogled na stalno dobivanje novih znanja i iskustava.

Samoopis:

Ja sam najslađa dama na svijetu. Moj karakter je vrlo nježan. Ne povisujem glas i uvijek sam vrlo ljubazan. A iza mog slatkog lica krije se jaka osoba koja je sve postigla sama. I tu ne stajem. Navikao sam postavljati nove ciljeve.Ja sam vrlo optimistična i vesela žena. Moji prijatelji kažu da sam vrlo vesela, pozitivna, otvorena srca, prijateljski nastrojena, dobrotvorna. Ja sam vrlo radosna, svrsishodna, iskrena, aktivna osoba puna ljubavi. Volim pozitivne i zanimljive ljude. Najveće zadovoljstvo i gotovo maksimalno zadovoljstvo osjećam kada mi se ostvaruju snovi, kada se smiješim, komuniciram sa zanimljivim, višestranim i ugodnim ljudima

Ana-Maria traži:

Trebam romantičnog muškarca. Netko tko voli taktilnost, voli se maziti i ljubiti. Volim nježnost. Bitno mi je da si sa mnom otvoren, iskren i tada ćeš dobiti najveće bogatstvo – moju ljubav.Volim ciljno orijentirane i neovisne muškarce s aktivnom životnom pozicijom koji su također inicijativni i džentlmeni. Poštujem muškarce koji su sve u životu postigli sami i koji su jako strastveni u životu i ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments