PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Squash, tenis, umjetničko klizanje, knjige, priroda, putovanja, ples, pjevanje.Ja sam vesela i ljubazna. Moja mama kaže da sam ponekad previše miran pa nije ni sigurna jesam li kod kuće ili nisam! Vrlo sam osjetljiva i nježna, ali ne prema svima. Trebao bi biti dobar prema meni da osjetiš koliko mogu biti sladak i mekan. Fina glazba mi podiže raspoloženje, pa je uvijek uključim kad god sam potištena. Također sam i fina domaćica, obično čistim i kuham kad su mi roditelji na poslu. Uvijek sam spreman pomoći ljudima i smatram da svi moramo biti ljubazni i uslužni čak i prema ljudima koje ne poznajemo puno.

Samoopis:

Ja sam dama koja ima puno ljubavi i strasti, au isto vrijeme sam vrlo nježna i privržena. Želite li se sami uvjeriti? Volim prirodu, svjež zrak. Trudim se uživati ​​u svemu što me okružuje. Volim životinje, imam psa Umku i mačku Kokosa. haha Vjerojatno ste shvatili da sam ja osoba sa smislom za humor. Jako volim i jahanje. Jako volim šetati uz more i voditi sportski način života kako bih održao svoje tijelo u dobroj formi. Bavim se squashom, volim klizati, iako nisam baš dobar u klizanju, haha. Ostalo vam želim reći pri našem poznanstvu i prvom susretu. Pišite mi, bit će mi drago saznati više o vama. Osmijeh.

Eva  traži:

Voljela bih da moj muškarac može uživati ​​u životu kao i ja, da uživa u svemu oko sebe. Vjerujem da je život prekratak da bismo se nečega bojali. Ako nešto želiš, samo trebaš to uzeti i učiniti. Samo uživajmo u životu zajedno i izgradimo divnu obitelj, ako želiš isto, samo mi piši.Moramo imati nešto zajedničko kako bismo se zajedno osjećali dobro, provodili vrijeme zajedno i uživali u svakom trenutku! Dobro je kad čovjek ima cilj u životu. Više volim muškarce koji su stariji od mene, mislim da su zanimljiviji i obrazovaniji! Tako da mi nikad neće biti dosadno s takvim muškarcem.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments