PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Upravo sam započela svoju potragu ovdje i pitam se mogu li ovdje pronaći svoju pravu srodnu dušu. Što mogu reći o sebi? Ja sam ljubazna, susretljiva, lagodna i pozitivna osoba. Otvorena sam i druželjubiva – volim komunikaciju sa zanimljivim ljudima i znam biti dobar prijatelj. Uvijek imam svoje stajalište, ali u isto vrijeme prihvaćam postojanje drugih, bez obzira slažem li se s njima ili ne. U svakoj situaciji pokušavam pronaći kompromise – ne volim svađe i dramu. Brižna sam osoba i uvijek spremna pomoći. Moja obitelj i prijatelji znaju da se uvijek mogu osloniti na mene.Da steknete neki dojam o meni, rekao bih vam da sam vrlo ljubazan, miroljubiv i pošten. Volim kada je dom ugodan, topao i pun ljubavi! Volim djecu, vjerujem da sam dobro odgojen i to mi pomaže u životu. Još jedna osobina mog karaktera je da sam avanturista i volim život, cijenim sve što mi daje!

INTERESI
Roštilj, glazba, TV emisije, čitanje, bavljenje sportom, promatranje tijela.Producent sam i svaki dan pomažem stvarati ljubavne priče na ekranu. Ali, nažalost, ove lijepe priče nisam uspjela prenijeti u svoj život. Ponekad mi je žao što stvarni život nije film. Ali vjerujem da prava sreća nije ono što pišu holivudski scenaristi. Ne želim drame, skandale i meksičke strasti, ja tako ne vidim svoju idealnu vezu! Moja će biti mirna i topla, izgrađena na međusobnom poštovanju i razumijevanju! Što želiš od veze?) Igrati igrice i živjeti u drami, ili živjeti mirno i u razumijevanju?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mislim da je nemoguće opisati idealnog partnera, naravno da svatko ima neke misli o osobi s kojom želimo biti, ali općenito, možete se zaljubiti u suprotno različitu osobnost ili u nešto, što je svima ostalima sasvim jednostavno , ali čini da ti srce brže kuca.. možemo se zaljubiti u osmijeh, ljubaznost ili, način na koji nas ova osoba gleda.. možemo voljeti nekoga zbog osjećaja koje imate kada ste zajedno.. ali općenito, Vjerujem da je prava ljubav kada voliš ne zbog nečega, nego unatoč svemu. Znam da ću to znati i osjetiti kad upoznam svog muškarca!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments