PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Ja sam osoba koja jednostavno ne može živjeti bez interesa – moj život nije ograničen samo na posao i obitelj. Volim biti aktivan, ići u teretanu i graditi tijelo svojih snova. Joga ima posebno mjesto u mom srcu – svaki put kada se želim opustiti ili vratiti ravnotežu duboko u sebi – radim jogu. Oduvijek su me fascinirale tuđe priče o putovanjima, a sada se i ja trudim vidjeti što više ljepših mjesta – to me inspirira, krili i veseli!
Volim putovati. Volim ležati na plaži u bikiniju i sanjati o vječnosti… Davno sam se odlučila baviti sportom i sada sam članica naše lokalne teretane.)))

Samoopis:
Često čujem da sam vrlo ljubazna i pažljiva osoba, a čini mi se da bih za te kvalitete trebala biti zahvalna svojim roditeljima – oni su mi mogli “zasaditi sjeme” dobrote u meni još dok sam bio dijete. Smatram se prilično odlučnom osobom koja se ne boji poteškoća – zbog čega sam odlučila pokušati potražiti ljubav na internetu. Aktivan sam i sposoban voljeti.Ja sam ljubazna i privlačna dama koju tražite. Budi uz mene i nećeš požaliti, jer ćeš biti najsretniji čovjek na svijetu. Pogledajte moje fotografije i pogodite zašto…

Dejana traži:
Sanjam o susretu s muškarcem koji se pokazao pravim obiteljskim čovjekom – onim koji je spreman voljeti, brinuti se za svoju obitelj i živjeti u skladu. Za mene su važni lakoća i pouzdanost u odnosima – na kraju krajeva, život je već pun raznih problema, a ljudi koji vole trebali bi moći jedni drugima dati krila. Nadam se da će moj muškarac biti iskren i pun ljubavi, onaj u čijim očima mogu pročitati te drage riječi.Ako voliš igrati odbojku ti si čovjek mojih snova i možemo zajedno igrati ostatak života i ne samo odbojku..

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments