PODELITE SA PRIJATELJIMA

Koliko god se trudili, prijatelji ga ne mogu uvjeriti da se skrasi sa svojom vršnjakinjom
Kyle, 33-godišnjak iz Pittsburgha, tvrdi da je “ovisan o vezama sa starijim ženama”. U TLC-ovoj emisiji ‘My Strange Addiction’ otkrio je da nije bio u vezi ni sa kim mlađim od 60 u posljednjih pet godina.

Prvi spoj sa starijom gospođom imao je s 18 godina, kada je njegova pratnja imala 50, a od tada su mu veze s djevojkama njegove dobi neprihvatljive.

Što starije, to bolje – moto je kojim se vodi Kyle kod izbora partnerica. To najbolje dokazuje podatak da je njegova najstarija cura imala čak 91 godinu.

“Volim sve na njima. Njihov miris, dodir i zrelost”, objasnio je u emisiji i dodao da ga sijeda kosa napaljuje.
“Žene se mogu opterećivati mišlju da nose proteze. Dame, garantiram vam, kada kažete frajeru da imate protezu, to ga neće odbiti, već će mu izmamiti osmijeh na lice”, uvjeren je Kyle.

Starije žene su jednako bombastične u krevetu
Prvi put je shvatio da ga privlače starije žene u osnovnoj školi.

“U šestom razredu sam imao intimne odnose nastavnicu koja jer imala oko 65 godina. Imala je sijedu kosu, velike grudi i bila je jednostavno predivna”, otkrio je.

Što se tiče intimnih odnosa, Kyle tvrdi da su njegove cure jednako nestašne kao upola mlađe žene.

“Volefizicku ljubav. Žena u sedmom desetljeću života uživa u tim stvarima isto kao i 23-godišnja navijačica”, smatra mladić Koliko god se trudili, Kyleovi prijatelji ga nikako ne mogu uvjeriti da se skrasi sa svojom vršnjakinjom.

“Žene moje dobi znaju da su privlačne, što i jesu. Način na koji ih ja gledam jest da još uvijek nisu dovoljno sazrele”, zaključio je.

IZVOR:NET.HR

Facebook Comments