PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Volim kreativnost u svim njenim pojavnim oblicima. Od stvaranja lijepih slika do proučavanja kultura različitih zemalja. Volim povijest, slikarstvo, glazbu i šetnju pod zvijezdama. Uživanje u tišini noći. Volim i romantične filmove i knjige o ljubavi. Nedavno sam počeo voljeti učiti jezike i planiram naučiti francuski. Za mene ovaj jezik znači ljubav.Učim jezike kako bih izgovorila lijepe fraze na mnogim jezicima svijeta. Jako sam dobra u vinu, idem na degustacije i otkrivam još divnija odležana vina. Volim popiti čašu vina dok čitam neki drugi roman jer mi u životu jako nedostaje romantika.

Samoopis:
Ja sam fotograf i jako volim umjetnost, bavim se dizajnom interijera i mogu život svakog čovjeka pretvoriti u bajku, a naš dom u ugodno romantično gnijezdo. Znam da možda neće biti lako pronaći svoju srodnu dušu na stranici za upoznavanje, ali ipak želim pokušati, što ako ovdje mogu pronaći nekoga tko će ostati sa mnom do kraja života, tko mi može dati njegova ljubav, koja može dijeliti moje interese. I zajedno gradimo naš sretan život.Smatram se ženom velikog srca, dragom i ljubaznom damom, koja je uvijek dobro raspoložena. Uvijek usrećujem ljude. Prijatelji me opisuju kao ljubaznu komunikativnu i susretljivu. Želim ostati misterij kako bih vas mogao još više zainteresirati! Ali mislim da će vam moji hobiji reći više o meni jer su izvanredni. Otvoren sam za komunikaciju i čekam vaše pismo! Slobodno me pitajte što god vam padne na pamet. Odgovorit ću na svako vaše pitanje. Dajte nam da se upoznamo, dajte nam da to ostvarimo.

Violeta traži:
Nemam neki poseban kriterij za odabir partnera, samo želim da postoji poštovanje u našem odnosu, i naravno želim da se osjećam voljeno da možemo provoditi vrijeme zajedno, smijati se dan i noć. Ali također mislim da ćete se složiti da je važno vještije komunicirati jedni s drugima, dijeliti sve, dovoljna količina komunikacije omogućuje nam da ojačamo odnose.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;

Facebook Comments