PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Ja sam vrlo svestrana osoba! Stoga mi je vrlo teško ukratko napisati o svojim hobijima. Mislim da je prirodno da se čovjek mijenja i razvija. S godinama imam nove hobije i interese! No, kuhanje, glazba i sport uvijek ostaju uz mene. U svakom slučaju želim se realizirati na raznim poljima. Pokušavam nešto novo i razvijam se. Kretanje mi pričinjava veliko zadovoljstvo i svakako me razveseljava. Volim i putovanja. Mislim da je vidjeti svijet san svake osobe! Nisam puno putovao, ali želim vidjeti više.

Samoopis:
Nikada nisam mogao govoriti o sebi. Bit ću kratak jer želim da budete zainteresirani proučavati me. Volim život i volim uživati ​​u životu! Također vjerujem da je ljubav prema sebi osnova za ljubav prema drugoj osobi. I volim sebe takvu kakva jesam! Ne volim laži i pretvaranje! Mislim da sam ljubazna i vesela dama. Odaziv sam i karizmatičan. Ja sam realist, ja sam romantičar, u mom srcu ima mjesta za ljubav i strast. Nježna sam, vjerna, odgovorna. A ako želiš imati sreću u stvarnosti – mislim da znaš kako da mi pišeš.

Mina traži:
“Budi svoj. Druge uloge su već zauzete. (Oscar Wilde). Mislim da će ovo biti moj moto za traženje! Znam da je vrlo teško pronaći savršenu osobu za sebe. Mislim da nema savršenih ljudi .. I također mislim da smo lijepi jer nismo savršeni. Želim upoznati muškarca s kojim će mi biti sasvim dobro.

UKOLIKO ZELITE JAVITE MI SE NA VIBER

Facebook Comments