PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
150-180 km/h jel tebi ok brzina? Ako da, prosurfajte sada mojim profilom od A do Ž. Pogledajte ove fotografije. Ludo vozim, i to ne samo auto, pletu me energični, vrući i puni neuroni. To je ono što tražite i ja sam spreman podijeliti s vama. Ako se naježite kad vidite kako se igla tahometra podiže – čvrsto zategnite sigurnosni pojas. Ali budite sigurni, mogu prestati kad vidim da moj partner nije spreman na više.Uvijek sam vjerovao da postoji samo šansa da ispunim svoj život i učinim ga svjetlijim. Ne treba mi raznolikost u vezama. Uostalom, odanost i ljubav su najvažnije. Došao sam do trenutka u životu kada sam shvatio da nema smisla gubiti vrijeme na kratak niz spojeva. Osjećam da je vrijeme da se smirim i poklonim svoje srce pravoj osobi! Razmišljao sam o odlasku u inozemstvo i mislim da mogu dati šansu! Pogotovo ako mi je srce ukradeno i preseljeno u drugu zemlju.

Samoopis:
Znam 100 i 1 varijantu kako živjeti ovaj život ispunjen strašću, energijom i motivacijom. Ja sam taj koji neće stati nakon prvog odbijanja. Moji će biti sa mnom i za mene. Slijedim zdrava načela pružanja dijaloga, poštovanja i brige.

Svetlana traži:
Pitam se koliko muškaraca čita ovo? Mislim da je ovo najkompliciranije područje, jer ako imate kemiju, godine i društveni status postaju manje važni od želje da budete svake sekunde jedno s drugim. Pa, ako trebam odgovoriti na ovo pitanje, onda budimo sljedeći: voljela bih se vidjeti u zagrljaju s obiteljskim muškarcem. S muškarcem koji prvo razmisli, zatim razgovara sa svojom damom i nakon toga zajedno donose odluku. Čovjek treba imati žive emocije i ne biti zatvoren za istraživanje svoje duše.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments