PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Ja sam aktivna žena i volim ovaj život. Volim putovati! Posjetio sam više od 30 zemalja i želim posjetiti Japan. Mislim da je vrlo zanimljivo istraživati ​​svijet! Slažeš li se? Također se bavim jogom i fitnesom nekoliko puta tjedno. Uživam šetati gradom, volim slikati i isprobavati nova zanimanja. Siguran sam da ćemo imati toliko toga zajedničkog s tobom, draga moja! Život je prekratak da bismo gubili vrijeme! Od ovog života treba uzeti najbolje i uvijek ići naprijed! Otvorena sam za nove i zanimljive stvari!

Samoopis:

Ja sam puna vatre i ja sam strastvena dama! Voljenom čovjeku želim dati svoju ljubav, brigu, podršku i razumijevanje! Otvorena sam za ljubav i vjerujem u nju svim srcem… Također, vjerujem u kemiju među ljudima. Ljubazna sam, otvorena i nasmijana! Imam dobar smisao za humor i volim komunicirati s ljudima. Sa svima lako nalazim zajednički jezik! I siguran sam da ga možemo pronaći kod tebe, draga moja! Napravi korak i započni našu ljubavnu priču zajedno, dušo!

Nata traži:

Hmmm, kakvo ozbiljno pitanje. Sigurna sam da ću osjetiti svog muškarca. Želim da zajedno budemo tim. Trebao bi biti dobar, jak i pošten. Spremna sam mu otvoriti svoje srce i dati mu sve što imam u sebi – ljubav, brigu, podršku i nježnost. Želim biti nježan cvijet u njegovim rukama i samo slijediti svog snažnog muškarca… Želim ga osjetiti, dodirnuti i jednostavno biti s njim… Sigurna sam da ćemo s tobom biti dobri partneri… Želim biti njegova savršena žena… Jesi li ti moj čovjek, dragi?

UKOLIKO ZELITE DODJATE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments