PODELITE SA PRIJATELJIMA

Pop mu kuću zaobilazi, rodbina neće za njega ni da čuje, a komšije njima ispiraju usta, ali Radiša za to ne haje. Komšije su se krstile, čudile kad se u selu pročulo da je njihov Radiša, tada već oženjen dvadesetak godina, u kući doveo još jednu ženu i da prva ama baš ništa nema protiv toga!

Ne haju ni Radiša ni njegove žene za priče i ogovaranja već složno žive pod istim krovom, a što je najbolje njih dve se sjajno slažu i dele sve poslove. Kad je cela Srbija pre par godina saznala za priču, prštali su komentari, a muškarci mu čestitali u neverici jer mnogi od njih nisu kadri da se izbore ni sa jednom jedinom a kamoli sa dve.

Stojanka Jovanović, Radiša Jovanović, Ana Jovanović
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Njih dve – prva Stojanka i druga Ana, izrodile su mu šestoro dece – tri sina i tri ćerke. A evo kako je sve počelo…

S prvom Stojankom živeo je tad već 20 godina i s njom ima tri sina i ćerku, a druga žena Ana došla je pre nešto više od deset godina i podarila mu dve devojčice. Iako su ovakav način života žestoko osuđivali rodbina, prijatelji i deo meštana, a sveštenici ga zaobilazili, Radiša Jovanović iz Trudelja kaže da ne haje mnogo za to.

Radiša Jovanović
FOTO: PRINTSCREEN

Prema Radišinom priznanju, pravi junak priče je njegova prva žena Stojanka. Saznavši da je Ana trudna s njenim mužem, u svoju kuću, sa zajedničkim mužem, prihvatila ke Anu koju su njeni izbacili iz kuće.

– Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda – rekao je Radiša koji je tada, pre otprilike četiri godine, prvi put izašao u javnost priznavši da pod istim krovom istovremeno živi sa dve žene.

Radiša Jovanović
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Druga žena Ana kaže da joj nije bilo svejedno kada je prvi put trudna dolazila u Jovanovićevu kuću.

– Nije mi bilo lako, tog dana sam se posvađala sa svojim roditeljima i došla ovde sa namerom da ne ostanem, ali ispalo je tako… Mislim da je Stojanka dobra žena. Ona kuva, dok sam ja sa stokom. Sve radimo zajedno – rekla je tada Ana u emisiji Nećete verovati.

Ja sam u kući opozicija a žene vlast

“Ja sam najbogatiji čovek na svetu, imam čak dve lepše polovine i šestoro dece, pa ima li išta lepše?! Imam šest sokolova i ponosan sam na to. Znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla. Šta će ko da kaže, to nas ne zanima, vodimo svoj život i baš nam je lepo! Ne obaziremo se na seoske priče, znamo da smo već godinama u centru pažnje i da se i dalje mnogi čude kako živimo. Ali to je naša stvar. Ja sam u kući opozicija, a žene su vlast”, rekao je tada Radiša.

“Nije ona meni kriva što sam ja ostala trudna sa njim, ali ona je dobar čovek”, kazala je Ana za Stojanku, prvu domaćicu kuće. Ali ni Stojanki bilo lako kad je muž doveo trudnu ženu.

“Nije mi bilo prijatno, ali dečji život je najvažniji”, ispričala je Stojanka pre tri godine javno na televiziji. Kućne poslove su podelile i uglavnom Stojanka kuva i sprema hranu, dok Ana hrani stoku.

Radiša Jovanović, dve žene
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN/TV PRVA/NEĆETE VEROVATI

Radiša je tada rekao da ne bi ni on Stojanki zamerio da je rodila tuđe dete pod njegovim krovom:

“Možda sad ljudi neće verovati, ali važno je da je dete i gde se rodilo. Naš narod kaže važno je čije ovce pasu, a ne čija je livada. Samo da su deca živa i zdrava. Prihvatio bih i tuđe dete da ga Stojanka rodi ovde.

IZVOR”Kurir.rs/TV Prva/Nećete verovati

Facebook Comments